- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- Konu Sahibi WunderLost
misss gibi görünüyor pizzalar
bol şanslar
bol şanslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmOfff be harika olmuş elinee sağlık
Teşekkürlermisss gibi görünüyor pizzalar
bol şanslar
Çok teşekkür ederim sağ olunHariks olmuş ellerinze sağlık,hafta sonları bende yaparım bundan,eşim çok sever.
Birde karışıma sıvıyağ eklerim kaşar rendeside ilave ederim,sonra bayıla bayıla yeriz.
Yarışmada başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim sağ olun
Sonunda başarmış mıyım doğru çekim yapmayı valla çok sevindim bu güzel yorumuna. Geliştiriyorum demek ki kendimiFoto çekimin çok net olmuş ortmenim zaten hazırlama aşamasında süsleme de iyisin gün ışığı olması ile daha net çıkmış foto
Patatesler yumurta kapama pizza hangi birine bakacağımi şaşırdım
Teşekkür ederimm umarım bayram etmiştir kendi bilirEllerine sağlık hocam döktürmüşsun bayram etti kv desene
Hani çok bilmislik olarak anlamazsın inşallah hani ben çok beceriyormusum da akıl veriyor gibi gözükmek istemem ama gerçekten çok hoş gözüküyorSonunda başarmış mıyım doğru çekim yapmayı valla çok sevindim bu güzel yorumuna. Geliştiriyorum demek ki kendimi
Özlemin değil mi pizzaAslında sunum daha güzel olabilirdi malum iki kişi olduğumuz için abartmıyayım dedim
Mesjlar karışmış yeni farkettim minik sen yok musunÖzlemin değil mi pizza
İki tane pizza oldgunu bilmiyordim senin tarifi sonra gördümMesjlar karışmış yeni farkettim minik sen yok musun
Yok ya o sıra çok üst üstte mesaj gelince karışmışİki tane pizza oldgunu bilmiyordim senin tarifi sonra gördüm
Dedim özlem yokken heralde evva sahip çıkıyor pizza ya