Börekler Pizza Börek-Tarım Kredi Galeta Unu Sponsorluğunda

WunderLost

Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Mart 2020
9.888
35.543
31
Merhaba
Pratik bir kahvaltı böreği/pizza börek ile katılıyorum yarışmaya

Malzemeler

1 adet yufka
Domates
Biber
Sucuk
Kaşar rendesi
Tuz, pul biber, kekik
Kızartmak için
1 yumurta
Galeta
Sıvıyağ

Başlayalımmmmm
Harç malzemelerimizi doğrayıp karıştırıyoruz.

Yufkamızı tezgaha açıp dörde bölelim harcı yerleştirip kenarlardan katlayıp geniş şekilde saralım şekildeki gibi.

Bir tabağa galeta ununu dökelim, bir tabağa bir yumurtayı kırıp çırpalım. Böreklerimizi önce yumurtaya ardından galetaya bulayıp kızartalım.

Şimdi sunum zamanı efendimmmm

Yaaaaaa çok güzel olmuş canım benim nefis gözüküyor gerçekten valla bu börek başlı başına baş yapıt, gazete üstüne koysan gideri varyeme istegi uyandı bende şuan niye ben hep tabaklara bakıyorum ama tabakin çokzel wundercanim,güle güle kullan ellerine sağlık başarılar dilerim kuzum

Yaa çok teşekkür ederim yine çok güzel yorum yazmışsın mahcup oluyorum vallahi yanaklarım kızarıyor okurken ( kiraz gibi kızarıyor)
Filli şeyleri çok seviyorum ondan öyle almıştım tabağı beğenmene sevindim sosyalimmm çok teşekkür ederim

Yaa kiraz gibi kızarinca pek tatlı olursun kuzum,yirim

Offf nasıl guzel oluyor varyaa çok yapardım diyetten önceee
Şahane olmuş ellerine sağlık

Ellerine sağlık canım çok iştah çekici duruyor Başarılar dilerim

Çok güzel olmuş canım , ellerine sağlık inşallah bu börek ve bu sunum sana şans getirir , başarılar dilerim ruh eşim

Sunumuna bayıldım wunderr harika olmuş emeğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…