Pixa'nın çeyizleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi pixa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi canım gözün aydın çeyiz hazırlığın bitti galiba artık evinin fotolarını görürürz düğünün oldu galiba değilmii bir ömür boyu mutluluklar sana:)

Yarın düğünüm başlıyor inşallah çeyiz hazırlığım bitti çok şükür
çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım inşallah:66:

paylaş paylaş çok zevkli bi insansın. eminim evinde çok şıktır:46::46::46:

Yerleştirdiğimizden beri sürekli eve gitmek ve ordan çıkmamak istiyorum ama artık orda olacağım inşallah ben sevdim evimi nişanlımla benim ortak zevkimizin bir eseri oldu :64::65::66:

şimdidien kolay gelsin sana bu gzel koşuşturmacanda işallah dilediğinden daha güzel geçer düğünün canım işallah :)

Amin, şimdiden tebrikler :)
Sonsuz mutluluklar diliyorum :)

Tebrikler mutluluklar Allah huzuru eksik etmesin evinizden. Her daim mutlu olun. Darısı başımıza :)

Yerleştirdiğimizden beri sürekli eve gitmek ve ordan çıkmamak istiyorum ama artık orda olacağım inşallah ben sevdim evimi nişanlımla benim ortak zevkimizin bir eseri oldu :64::65::66:

iyi günler inşallah evinizde bir ömür boyu mutlu olursanız. bende remetta kahvaltı takımı almak ıstıyorum siz memnunmusunuz?

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
cigmed ben şuanlık memnunum kahvaltı takımlarımın ikisindende elde de yıkadım makinada da hiçbir sorun çıkmadı gayet kullanışlı tavsiye ederim :)

Çok teşekkürler canım ya daha iyileri sizin olsun. Tacın internet sitesinde bir ara büyük bir indirim olmuştu nerdeyse yarı yarıya aldım hepsini.

cannım bu indirim ne zamandı :( benimde almam gereklide net tarih hatırlamasan bile mevsimlerden neydi:)))

mutlu günlerde kullanmak nasip olsun canım hepside çok güzeller :16::16::16:

Back
X