Pispaticigin tuvaletı

Eydina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
929
563
18
Iyı aksamlar hanımlar, hep dert paylasıyoruzda bu kez sevımlı bı konu olsun dedım. Sımdi esım 1 haftadır her ev istirahatinde gecenın 3unde bıle bir olay oluyor hemen kalkıp ıse gıdıyor. adamı sadece gunduz bıkac saat gorebılıyorum artk): oncelerı normaldi calısma saatı ama sımdı unvan yukseldı dolayısyla ısıde yogunlastı.dogru duzgun vakıt gecıremez oldum. ben de evde bunalıyorum evı sabahtan temızlıyorum sonra tum gun bos bos oturuyordum. Çalısmak ıstedım, bekarken kendı memleketımde cok yogun asırı yogun calısıyordum daha fazla kaldıramadım bayagı kılo falan verdım eve gelıp aılemle tarıtısıyordum işten eveydim. en son istifa ettim.o yuzden ne zaman calısmak ıstesem gozumde büyüyor yine aynı tempo falan bıde ev ıslerı falan hayatta yapamam dıyıp vazgecıyorum. Esım sıkıntımı farkedıp eve tavsan aldı (ıyy evde tavsanmı beslenir demeyın valla hayvanlar konusunda asırı duyarlı ve hassasım) balkonda beslıyorum tabı. Ay gorsenız cok seker erirsiniz bayılır mıncıklamak ıstersınız. Ben zaten tuylu ve bıyıklı her hayvana bayılırım. işte kafes falan herseyını aldık ama kafeste tutmuyorum kafese sadece tuvaletını alıssın dıye koyuyorum onuda malesef yapmıyor ıkı dk kafese koyuyorum bakıyorım kafesı parcalıcak kıyamayıp cıkarıyorum ben ıkı dk arkamı doneyım hemen salona ıcerı kacıyor bı gelıyorum yeepyenı mobılyalarıma kakasını yapmıs allahtan tabsan kakası boncuk boncuk kokusuz bısey ama çişini yapar dıye korkuyorum idrarı biraz agır kokuyor. Lazımlık aldık bı turlu alıstıramadık. Ya kucagımıza alınca çiş yapıyor ya parkelere yapıyor. Internette tuvalet egıtımı var ama naptıysak alısmadı bende kızamıyorum okadr tatlı ve masum kı. Durun hele sıze de fotosunu atım mıncırın azıcık. Su kahverengıler kardeslerıydı ha bu arada kardeslerınden ailesınden ayırmak soyle oldu sütten kesılmıs zaten oyle aldık. Beyaz bızde, dıger kardeslerınıde esımın arkadasları alacak aynın sıtedeyız bolbol gorusurler dedık.ay bide o patilerini hergun yıkıyorum yıne pisletiyor kulakları düşük cins bi tvsanmıs. Herseyı cok tatlı sadece su tuvalet alıskanlıgını yapamadım. Popişine bezmı baglıyım? tıpamı tıkayım (saka) napim ben ama cok tatlıs degıl mı kızlar ya gorsenız suratını ısıra ısıra yer yutarsınız❤. Esımde bende bebek gıbı davranıyoruz bıyere gıdınce cok ozluyoruz her dk bırnırmıze fotosunu atıyoruz. Madem bebek olmuyor nur topu gibi davsanımız var bızımde diyoruz varmı tavsan besleyen alıskanlık kazandıran

Eklentiler

• IMG-20190712-WA0008.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 87
maşallahhhh çoook tatlılar :))) ben de önceden besliyordum kocaman oldu baktım bilgisayarın kablolarını kemirmiş mecburen bahcesi olan bi adama verdik :/ arkamdan geliyordu çok tatlıydı. ÖZLEDİM tuvalet alışkanlığı hakkında bi bilgim yok :/ kedi de beslemenizi öneririm :) hem çok sevdiriyorlar kendilerini hemde tuvalet eğitimi daha rahat :) ben de bişeyler beslemek istiyorum ama ailem biraz sıkıntı çıkarıyor

Evet aldım
1 ay kadar sonra hayvan balkonda çığlık atmaya başladı.
Dışarı çıkardık sahaya.
Pıtı pıtı koşuyor, coşuyor.
Eve sokuyoruz ne yiyor, ne içiyor, ağlıyor gibi bağırıyor.
En sonunda çiftliğe vermek zorunda kaldım.
Anladım ki tavşan ev hayvanı değil, balkonda olmaz en azından.
Çayır çimen istiyor.
Aynı cinsti bu arada.
Hollanda lop tavşanıydı...

Anaam kablodamı kemırıyor bunlar kedı kopek cok ıstedım ama erkekler nedense evde canlı besleme konusunda degişikler birde eşim namaz kılıyor. Bu yuzden evde kedı kopek uygun degıl dıyor tavsan daha temız dıye onu aldı. Yoksa ben bekarken mustakıl evde otururdık bahcelı. Sokakta buldugumz kedıyı kopegı eve getıırrıdık kimısı yıllarca kaldı kımısı bıraktı gıttı. Sımdı hem apartman hem esım malesef

Ben de tavşan beslemek istiyorum ama duyduklarım iyiden iyiye vazgecirdi beni. Bu hayvan ev hayvanı değil belli ki. İnşallah tecrübeli birileri vardır da fikir verir size. Çok tatlılar bu arada

Yirim ben bunları yaaa
Benimde vardı 2 tane evde besledim bebekken almıştım evin içine çişlerini yapıyolar ama böyle kanmı deyim kırmızımı deyim değişik
baktım olmadı sıpacıkları banyoya koydum orda kaldılar birazda yine banyo kıpkırmızı tabi
En sonunda istemeye istemeye geri vermek zorunda kaldım bahçem olsaydı asla vermezdim

Ben de tavşan beslemek istiyorum ama duyduklarım iyiden iyiye vazgecirdi beni. Bu hayvan ev hayvanı değil belli ki. İnşallah tecrübeli birileri vardır da fikir verir size. Çok tatlılar bu arada

Alma zaten ya bahçen yoksa...
Ben pişmanım, çok üzüldüm hayvanı o halde görünce.
Hele dışarı çıkartınca bir coşması vardı, kendi sevme hevesim için yaptım diye kızdım kendime.

Reactions: Kuf
Evde Kedi beslemek namaz icin sakincali degil. Cunku temiz bi hayvan :) siz yine arastirip esinizi ikna etmeye calisin cunku kedinin yeri bambaska :))

Ben 4 yaşına kadar evde tavşan besledim.tuvalet eğitimi vardı fakat ben alıştırmadım.kafesindeki boş mama kaplarından birine çişini yaptı temizledim yine oraya yaptı.kokuyu aldiği için heralde.sonra hep oraya yaptı çok rahat oldu temizlemesi.kaka için eğitim veremezsiniz ama onu koşarken bile yapıyolar çantamın içine girip yaptığı oluyodu.
Beslemesini tavşanlar için pelet kuru yemler oluyor onlardan alıp ekstra olarak meyve sebze yeşil yapraklar verebilirsiniz.sadece yeşillikle beslerseniz ishal olur.
Her türlü şeyi kemirirler kıyafetlerinizi bile.kablolara çok dikkat edin.
Çok hassaslardır üşümeye cereyan a gelmez aklınızda bulunsun kesinlikle yıkamayın.patilerini ne kadar yıkasanizda o sarılık çıkmıyor.akliniza takılan bişey olursa sorabilirsiniz.

Tavşan kediden daha mı temiz allasen? Kedi dinen temizdir, evde beslenebilir. Kendi tuvaletine gider yapar çişini kakasını, örter. Bir güzel de temizler kendini.. Senden benden temizdir. İnsanın ellediği yerleri bile pis bulur, tekrar temizler.

kedinin namaz için sakıncası yok bizlerden daha temiz hayvanlar kedimi seviyorum sonra gidiyor yarım saat kendini temizliyor o kadar yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…