- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
bence eşyaların rahatlığı ve uzun ömrü önemli. Alırken düşünürsün 5-10 yıl sonra değiştirebilirim diye ama o zamankii şartlarını şimdiden tahmin etmen zor o yüzden temkinli olmalısın. ben beyaz lakeyi keisnlikle tavsiye etmiyorum yine söylüyorum sararıyorlar zamanla. Beyaz buzdolabı, çamaşır makinası bile sararıyor , mobilya haydi haydi sararır. Ben bu dönem eşya alanları çok şanssız görüyorum. Çünkü artık bütün evler birbirinin fotokopisi gibi. ufak detaylar farklı sadece. bence yanında birilerinden yardım al. Modayı bırak kendi tarzını yarat.
ben de yatak odamın dolabını akordiyon kapı aldığım için pişmanım
Bendilek bütün yorumlarına katılıyorum. Burdaki arkadaşlardan tepki çekmek için yazmadım. sen yazdın benim yerimeOscar Wilde in bir sözü "Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler."
‎ben yatak odamı sürgülü kapı alacağım. sırf kapısı için yer ayarlamak zorunda kalıyorsun
bende normal kapılı aradım ama bulamadım dolapta
tatlım bende evleneli 10 ay filan oluyor, aynen senn yaşadığın gibi hep kararsız kalmıştım mobilyalarım konusunda
özellikle ailelerimiz hep klasik tarzda gösterişi fazla şeyler beğendiler ama biz eşiml kesinlikle rahat ve kullanışlı şeyler almayı tercih ettik şimdi çok memnunum.
yemek odamı alırken mesela temizliğinin kolay olmasına ve sade olmasına dikkat ettim. oturma odası takımımında kir kaldırabilen rahat bişey olmasına dikkat ettim. şimdi gerçekten çok rahatım.
yatak odamı da sürgülü kapaklı dolap almadım. istikbale bakabilirsin. ben delta takımından aldım ama yatağın altına baza aldım. elbise dolabım 5 kapaklı, ve çok rahat. benmkinin modeli delta. istersen bir gözat. ben çok memnunum.
allah kolaylık versin :)
ben de yatak odamın dolabını akordiyon kapı aldığım için pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?