Pişmanlıklarınız var mı?

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Kızlar ev alışverişi yapıyorum şu aralar. Mesela çok şık mobilya koltuklar buluyorum.Gel gelelim kullanışı yok.Mesela orta halli bir şey buluyorum ama istediğim tüm özelliklere sahip oluyor.Görselliğe bakıp alırsam etrafım çok pişman olursun diyor.Mesela yeni evlilerde görüşüyorum kimisi büyük mobilya aldığına pişman,kimisi beyaz aldığına vs vs. pişman..Görselliği mi,işlevimi önde tutmalıyım?

tabiki de işlevi önemli... görselllikte az biraz olacak tabi.
bir de akılllı davranmak lazım. örneğin diyelimki beyaz koltuk tutkusu var. ozaman antilop gibi leke tutmaz kumaş alırsın. böylece beyazdan vazgeçmek zorunda kalmazsın.

mobilya da açık renk mesela akçaağaç diyorum. çünkü koyu renkler acayip toz gösteriyor. kesinlikle pişman olmazsın.

bence eşyaların rahatlığı ve uzun ömrü önemli. Alırken düşünürsün 5-10 yıl sonra değiştirebilirim diye ama o zamankii şartlarını şimdiden tahmin etmen zor o yüzden temkinli olmalısın. ben beyaz lakeyi keisnlikle tavsiye etmiyorum yine söylüyorum sararıyorlar zamanla. Beyaz buzdolabı, çamaşır makinası bile sararıyor , mobilya haydi haydi sararır. Ben bu dönem eşya alanları çok şanssız görüyorum. Çünkü artık bütün evler birbirinin fotokopisi gibi. ufak detaylar farklı sadece. bence yanında birilerinden yardım al. Modayı bırak kendi tarzını yarat.

bence eşyaların rahatlığı ve uzun ömrü önemli. Alırken düşünürsün 5-10 yıl sonra değiştirebilirim diye ama o zamankii şartlarını şimdiden tahmin etmen zor o yüzden temkinli olmalısın. ben beyaz lakeyi keisnlikle tavsiye etmiyorum yine söylüyorum sararıyorlar zamanla. Beyaz buzdolabı, çamaşır makinası bile sararıyor , mobilya haydi haydi sararır. Ben bu dönem eşya alanları çok şanssız görüyorum. Çünkü artık bütün evler birbirinin fotokopisi gibi. ufak detaylar farklı sadece. bence yanında birilerinden yardım al. Modayı bırak kendi tarzını yarat.

KK da bile bakıyorum bana bişi katan ev yok hepsi bir birinin aynısı,çoğu kişi köşe takımı alıyo tamam şık ama hiç kullanışlı değil tren gibi diziliyorsun yanyana :1:

BEmbeyaz evlerde çok soğuk geliyo bana,o yüzden iki renk mobilya tercih ettim.ne bilim misafir odası bana göre klasik oturma odası canlı renk iç açıcı olur :24:

Bendilek bütün yorumlarına katılıyorum. Burdaki arkadaşlardan tepki çekmek için yazmadım. sen yazdın benim yerime :D Oscar Wilde in bir sözü "Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler."

‎ben yatak odamı sürgülü kapı alacağım. sırf kapısı için yer ayarlamak zorunda kalıyorsun

Son düzenleme:
Bendilek bütün yorumlarına katılıyorum. Burdaki arkadaşlardan tepki çekmek için yazmadım. sen yazdın benim yerime :D Oscar Wilde in bir sözü "Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler."

‎ben yatak odamı sürgülü kapı alacağım. sırf kapısı için yer ayarlamak zorunda kalıyorsun

Bu ay sonu evim bitecek kısmetse eklemeyi çok isterdim ama kocam izin vermez :) neden tepki alasın ki sonuçta zevk meselesi,tamam çok spor modeller var ama ne sandığı var ne başı var...zaten hepimiz dairelerde oturuyoruz nereye koycaz fazlalıkları,ben berjerleri bile sandık olan koltuk takımı tercih ettim :3:

bende normal kapılı aradım ama bulamadım dolapta :8:

tatlım bende evleneli 10 ay filan oluyor, aynen senn yaşadığın gibi hep kararsız kalmıştım mobilyalarım konusunda
özellikle ailelerimiz hep klasik tarzda gösterişi fazla şeyler beğendiler ama biz eşiml kesinlikle rahat ve kullanışlı şeyler almayı tercih ettik şimdi çok memnunum.
yemek odamı alırken mesela temizliğinin kolay olmasına ve sade olmasına dikkat ettim. oturma odası takımımında kir kaldırabilen rahat bişey olmasına dikkat ettim. şimdi gerçekten çok rahatım.
yatak odamı da sürgülü kapaklı dolap almadım. istikbale bakabilirsin. ben delta takımından aldım ama yatağın altına baza aldım. elbise dolabım 5 kapaklı, ve çok rahat. benmkinin modeli delta. istersen bir gözat. ben çok memnunum.
allah kolaylık versin :)

tatlım bende evleneli 10 ay filan oluyor, aynen senn yaşadığın gibi hep kararsız kalmıştım mobilyalarım konusunda
özellikle ailelerimiz hep klasik tarzda gösterişi fazla şeyler beğendiler ama biz eşiml kesinlikle rahat ve kullanışlı şeyler almayı tercih ettik şimdi çok memnunum.
yemek odamı alırken mesela temizliğinin kolay olmasına ve sade olmasına dikkat ettim. oturma odası takımımında kir kaldırabilen rahat bişey olmasına dikkat ettim. şimdi gerçekten çok rahatım.
yatak odamı da sürgülü kapaklı dolap almadım. istikbale bakabilirsin. ben delta takımından aldım ama yatağın altına baza aldım. elbise dolabım 5 kapaklı, ve çok rahat. benmkinin modeli delta. istersen bir gözat. ben çok memnunum.
allah kolaylık versin :)

Artık sipariş verildi :) evet ailelerle orta yolda buluşmak çok zor bende herkesin gönü olmasını isteyen biriyim,dolayısıyla işim çok daha zor :1: evet oturma odası canlı iç açcı ve rahat olması benimde aradığım kriterler arasında idi

çok beğendim güle güle kullan. özel mesaj atamadım cevap için mesaj sayısından dolayı. sticerlarında güzel :nazar:

Koltuklar nasıl :) halımıda böyle beğenmiştim ama maalesef halı naylon almadım o yüzden :50:

Eklentiler

• $imagesCAESC3NA.webp
    $imagesCAESC3NA.webp
    3 KB · Görüntüleme: 74
Herkes krem rengi perdeden muzdarip kesinlikle beyaz perde almak istiyorum gerçekten evi daha aydınlık gösteriyo,vede fonları kanatlı istemiyorum nasıl alsam bilemedim :59: bu konuda oldukça bilgisizim :1:

Back
X