• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pişmanlık ömür boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız böyle olması İçin,bunları hissetmem için hiç bir sebebim yok..Ben de çok şaşkınım nasıl geldi bu başıma..Güzel giden hayatımın, evliliğimin böyle bişeyle sınanması neden?İstemiyorum ben de hiç istemiyorum ama ne yazık ki hislerim böyle..

Mantıklı olanı yapmışsınız. Yaşadığınız aşk değil, zamanla anlayacaksınız. Sanırım duygusal bi boşluğa düştünüz. Biraz bu boşluğa neden düştüğünüze odaklanın. Eşinizle bi tatile çıkın ilişkinize odaklanın.

Evliliğinizde mutlu değilseniz, ekonomik özgürlüğünüz varsa boşanın. Sonra dilediğiniz gibi yaşayın. Fakat yine mantıklı olun ve bence çocuğunuzun huzuru önceliğiniz olsun. Çocuğunuzun 20 yaşındaki öğretmeniyle ilişki yaşamanız belki çocuğun canını sıkabilir.
Bi de şu yaşadığınızı çok dramatize etmeyin :) tamamen sizin ruh halinizle alakalı, o 20lik çocukla hiç alakası yok durumun. Yani ortada bi kara sevda da yok. Tamamen sizin boşluğunuz. Dilerim en güzel şekilde atlatırsınız yaşadığınız krizi.

Çok iyisiniz umarım kolay olur herşey..Dediğiniz gibidir inşallah hislerim gerçek değildir.

Bunun adı orta yaş krizi. Neyin içinde olduğunuzu bilirseniz daha rahat edersiniz.
Özellikle tek partnerle 40 yaşına gelen kadınlarda, eyvah zaman geçti ben de yaşlanıyorum, artık kadın olarak değerim yok, zaten hiç özgürce cinselliğini yasayamadim kafası oluyor. 21 yaşındaki çocuk size aşık olur ama niye? Çünkü olgun bir kadinla cinsellik yaşamak ister, anne figürü çok baskındır ya da hiç yoktur.Sadece bunun gerçek aşk olmadığını bilin. Uc yolunuz var. Hayattaki herşey gibi avantajları, dezavantajlari vardır.
1-) Unutursunuz. Hep kalbinizde ufak bir sizi da olsa doğru olanı yaparsınız. Her duygu gibi bu da geçer. En azından evliliğinizi daha da önemlisi çocuğunuzu bu girdaptan çıkarırsınız.
2-) Boşanıp, çocukla olursunuz. İçinizde kalmaz ama 2 yıla kalmadan iki tarafta birbirinden bıkar.
3-) Gizli gizli 1-2 defa beraber olursunuz, hevesinizi alırsınız. Bunun da hem kendinize sayginizi yitirirsiniz hem de onun ya da sizin takıntı haline getirebilir, duyulabilir.

Ben olsam hiç yazismazdim. Hiçbir aşk, evladın gözündeki bir damlaya değmez. Ki bu aşk değil yaşanmamış yılları son virajda onarma çabası.

41 yaşında bir kadın nasıl ergen gibi kara sevda derecesinde aşık olduğunu söylüyor? üstüne üstlük hiç buluşmadıgı birine? Konunuzun şu kadar 🤏 inandırıcılığı yok gözümde, madem hata olduğunu biliyorsunuz ilişkiyi de bitirmişsiniz ee buraya niye konu açtınız?
Konu açmadan önce size danışması, gerektiğini bilmiyorsa demek ki 🤭

Çok güzel anlatmışsınız gerçekten tam da dediniz seçenekler gözümün önünde ama umarım 1.si olur..

Benim çok yakın bir tanıdığim sizin durumunuzu yaşadı yıllar evvel.Onunda mutlu evliliği vardı.Üstelik aile dostlariydi.
Evlerine giren çıkan adamla aşk yaşadı.Sonra pişman oldu sizin gibi.
Bıraktı tövbe etti.
bu sırrı kendiyle sakladı.
eşi belki bildi affetti belkide hiç ogrenmedi bilemiyorum.
inşallah sizde bırakırsınız.
dualar sifasiz değil asla.
inancınız varsa bilin ki buda bir sınav.
nefis sınavı
inşallah hakkıyla atlatirsiniz

Sırsa, siz nereden öğrendiniz ?

Benim çok yakın bir tanıdığim sizin durumunuzu yaşadı yıllar evvel.Onunda mutlu evliliği vardı.Üstelik aile dostlariydi.
Bıraktı tövbe etti.
nefis sınavı

Bıraktı tövbe etti.
nefis sınavı

🙏🙏inşallah

Haklısınız böyle olması İçin,bunları hissetmem için hiç bir sebebim yok..Ben de çok şaşkınım nasıl geldi bu başıma..Güzel giden hayatımın, evliliğimin böyle bişeyle sınanması neden?İstemiyorum ben de hiç istemiyorum ama ne yazık ki hislerim böyle..

Eşinizden boşanın, sonra kime ne hissederseniz hissedin.

41 yaşında bir kadın nasıl ergen gibi kara sevda derecesinde aşık olduğunu söylüyor? üstüne üstlük hiç buluşmadıgı birine? Konunuzun şu kadar 🤏 inandırıcılığı yok gözümde, madem hata olduğunu biliyorsunuz ilişkiyi de bitirmişsiniz ee buraya niye konu açtınız?

Yahu aşkın yaşı mı var?
41 olduğunuzda gelin buraya tekrar yazın, gencecik kadın, bekar olsa herkes aşkının peşinden git derdi burda ( tabi 21 yaşında olmasa karşı taraf)
50 yaşında da gayet kör kütük aşık olunur

oğlunuzu başka bir futbol kursuna yazdırmanız, görüştüğünüz kişiyi her yerden engellemeniz, yaptıklarınızı içinizde tam olarak kendinize itiraf ettikten sonra eşinize anlatmanız, ki kesinlikle anlatmanız gerekiyor çünkü aldatmışsınız, bu durum ile ilgili ya profesyonel destek almayı ya da boşanmayı kabul etmeniz gerekiyor. lütfen eşinizi aldatmaya devam etmeyin, boşanın ne isterseniz o zaman yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back