- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.680
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim ama bencanı çekmiş yapmış. napsın kör kuyulara mı atlasın zindanlara mı vurulsun?
Boşver Esmer, sanki zarını korurken kıymetin biliniyordu da, şimdiden sonra da pek bişey farketmeyecek. Bari sevişmekten insan gibi zevk al şu hayatta. Sana değer vermeyen hiçbir türlü vermeyecek, değer vermek isteyene hiçbir şey engel olmayacak.Benim icin zor bir andan yazıyorum ..34 yaşindayım ..bugun erkek arkadasımla birlikte olduk o daha önce yüzeysel yaşıyorduk bugün tam olarak birlesme gerceklesti ....bunu yapma sebebim de en güzel yaşlarımın birliktelik yaşamadan geciyor olması ve belki de hic evlenmeyecegim neden cinselligi yasım gecmeden bende tatmayayımdı ...tabi ki sonu benim icin pişmanlık oldu..bakireydim..iliskiden 15-20 dakika sonra hafi pembe renkli kan geldi sonra peceteye sildigimde de hafif yine pembe renkli kan geldi ..suan da karnım da ve kasıklarımda ağrı var doktora gitmeyi düşünüyorum ama cok büyük ihtimal bozuldu .. ama suan yaşadıgım üzüntü ve vicdan azabı normal mi bilmiyorum..eve geldim annemin babamin yüzüne bakamıyorum ailem bu konuda cok tutucu muhafazakar ve namus onlar icin bakirelikte..dizide bile izlese allah korusun der allah şaşirtmasın..evden her gün cıkarken arkamdan dua eden anneme ihanet ettim bana güvenen babama ihanet ettim ...masumluğumu kaybetmis gibi hissediyorum ..bunca sene korudugum evlilik sonrası icin sakladım bu zamana kadar..merak ettigim bakireligim bozulmusmudur...bunun onemi eger bozulduysa hayatim da ki insanla evlenmezsm bundan sonra evlilik düsünmeyecegim ..cunki o insanin bir gun bana gelip de sen bakire degildin yada aileme kızınız bakire degildi desin istemiyorum... bir de cok büyuk pismanlik var simdi olsa yapmazdım sizce bu pismanlık gecer mi ..bozulduysa bile bundan sonra kimseyle birlikte olmayı düsünmuyorum..majör depresyon hastasıyım iki senedir iyiydim bu durumun beni tekrar o karanlık çukura itmesinden cok korkuyorum
Sanki sürtüşüp dururken çok farkediyodu da, tam yapınca sorun oldu.canı çekmiş yapmış. napsın kör kuyulara mı atlasın zindanlara mı vurulsun?
KArşısındaki de eşşek kadar adamdır ya çocuk diyoruz amaBakirelik ne sizin için ya? Zar mı sadece? Çocukla sevişip ediyorsunuz ama zarıma bir şey gelmesin mi diyorsunuz? Seviştiğin çocuktan ayrılıp başkasıyla evlensen rahat edecek misin? Ben seviştim ama zarım hala duruyor oleeeey! Neyin kafası bu ya?
Erkek arkadaşınızın düşünceleri ne? Belkide evlenmeye karar vereceksiniz.Olmasa da olur evlilik artık da ben neden bu kadar vicdan azabı cekiyorum onu bilmiyorum
Aslında derdim zarın durup durmaması degil en fazla erkek arkadaşimla ayrılırsam evlilik yapmam suan tek sıkıntım aileme karşı olan vicdan azabım .. ben aileme boyle bir seyi neden yaptım ..Bakirelik ne sizin için ya? Zar mı sadece? Çocukla sevişip ediyorsunuz ama zarıma bir şey gelmesin mi diyorsunuz? Seviştiğin çocuktan ayrılıp başkasıyla evlensen rahat edecek misin? Ben seviştim ama zarım hala duruyor oleeeey! Neyin kafası bu ya?
Siz olayı yanlış anlamışsınız. Kimse için sürtüşmek serbest ama kızlık zarının bozulması yasak olamaz.Cogu insan icin ve ozellikle ailem icin halen oyle
Bakirelik ne sizin için ya? Zar mı sadece? Çocukla sevişip ediyorsunuz ama zarıma bir şey gelmesin mi diyorsunuz? Seviştiğin çocuktan ayrılıp başkasıyla evlensen rahat edecek misin? Ben seviştim ama zarım hala duruyor oleeeey! Neyin kafası bu ya?
Değdi mi bariAslında derdim zarın durup durmaması degil en fazla erkek arkadaşimla ayrılırsam evlilik yapmam suan tek sıkıntım aileme karşı olan vicdan azabım .. ben aileme boyle bir seyi neden yaptım ..
Simdi olsa yaparmıyım sanırım hayırDeğdi mi bari
Tam olarak olmadı zaten vazgecince geri ittim ama olan olmustu tabi yarım saat sonra hafif pembemsi leke geldi oradan anladım bozulduğunuAbla yanlış anlamada bence sen bunun için mi bakireligimi bozdum üzüntüsü yaşıyorsun . Yani belli ki beklediğin hazzı alamamışsın. Yoksa 34 yaşındaki kadının bu tiplere girmesi çok saçma .