O şekilde beni tamamen unutmaz mı 10 ay oldu ayrılalıGörmemezlikten gelmelisiniz, ortadan yok olup hiçbir seyinize ulasmamasını sağlamalısınız.
Ona dikkat ediyorum 10 ay oldu ayrılalı ve arada imalı göndermeler oluyor sadece şuan sevgilisi var sanırım ya da flört tam bilmiyorum aklına düşmek istiyorumBirini pişman etmeye çalışıp da edebileni görmedim şimdiye kadar. O çabaya giren her insan eninde sonunda kendini rezil ediyor. Pişman etmek istiyorsan onu geride bırak ve hayatına bak.
Şu kafada olursan olmazKonuşulmamış konularımız var diye hissediyorum
Gelmiyor sessizim ama o şuan başka biriyle konuşuyor sanırım aklına düşmek istiyorum ben yarım kalmışken ona bunları söyleyip tamamlamak istiyorum kendimiSessizliğe gömül. Baya tepkisiz kal. Merak edip gelecektir.
Bir önceki konumu gördünüz mü bilmiyorum ama zaten genelde hep mantıklı hareket ediyorum. Sadece geri gelsin ve konuşalım neden bunu yaptın demek istiyorum neden sadece o kadarŞu kafada olursan olmaz
Onu tamamen sileceksin hayatına bakacaksın ki bir duruşun olsun
El altında olan kimse kıymetli olmaz
OkumadımBir önceki konumu gördünüz mü bilmiyorum ama zaten genelde hep mantıklı hareket ediyorum. Sadece geri gelsin ve konuşalım neden bunu yaptın demek istiyorum neden sadece o kadar
Karşılıklı bir bıkma vardı o dönem ama ben ondan adım atmasını beklerken o gitti. Gelmedi. Gelsin ve son kez konuşalım istiyorum o kadarPişman olsun= terkedildim hırslandım, bana dönsün, ağzına mıçayım sonra da yumaşayıp barışayım...
Boşuna uğraşma aklına falan düşmezsin. Adam yeni sevgili yapmış. Dediğim gibi bunun için gireceğin her çaba değerini düşürecek, aklına falan düşmeyeceksin.Ona dikkat ediyorum 10 ay oldu ayrılalı ve arada imalı göndermeler oluyor sadece şuan sevgilisi var sanırım ya da flört tam bilmiyorum aklına düşmek istiyorum
Hayır tabiki de. Düşünce enerjisi çok önemli. Siz hala şu an onu konuşuyorsunuz, onu anıyorsunuz, bir yollar arıyorsunuz nasıl pişman edebilirim diye. İşte bu düsüncelerinizden dolayı enerjiniz adamı sarıyor. Sardığı için adam ne pişman oluyor ne de size yazıyor. Eğer gerçekten pişman olmasını istiyor ve size dönmesini istiyorsanız yok sayacaksınız. Ortadan kaybolacaksanız, stalk yapmayacaksınız.O şekilde beni tamamen unutmaz mı 10 ay oldu ayrılalı
Gelmiyor sessizim ama o şuan başka biriyle konuşuyor sanırım aklına düşmek istiyorum ben yarım kalmışken ona bunları söyleyip tamamlamak istiyorum kendimi
Ona dikkat ediyorum zaten mantıklı hareket ediyorum ama beni unutmasın içimde kalanları söylemek istiyorum ya o kadarPoşet çay misali salla gitsin.Uğraşma.Sen pişman etmek için yapıyorum dersin adam hala peşimde der totosu kalkar haberin olsun.