- 11 Haziran 2016
- 200
- 122
- 32
Ben kendimce sakladığımı sanıyorum illaki görüyordur ama,tabiki onunda kusurları varEsiniz gobeginizi görmüyor mu yani? Nasıl sakliyosunuz? Hem nereye kadar saklayacaksiniz. Onun kusurları yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimce sakladığımı sanıyorum illaki görüyordur ama,tabiki onunda kusurları varEsiniz gobeginizi görmüyor mu yani? Nasıl sakliyosunuz? Hem nereye kadar saklayacaksiniz. Onun kusurları yok mu?
Ah canım inan çok denedim ama olmuyor.Her bi ayna karşısına geçtiğimde yine aynı duygularSpor yapar, sıkılaşırsanız, görünümü bir an olsun, biraz daha düzgün görünüyor. Malesef tek çözümü lazer.
Bana bana sorarsanız, kendinizle barışık olun. Kendinizi kusurlarınızla sevin..
Sizdede çok varmı? Emira SY
Canavarda ne kelime dahada kötüsü minik miniklerde var ve göbegimin yarisini kapliyor.Sanki bir canavar karnima pence atmis gibi gorunuyor hamileyken ilk gordugumde başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Şimdi çatlaklara çok bakmamaya çalışıyorum. Görüp moralim bozulduğunda hemen oğlumu düşünüyorum. Çok şükür sağlıklı bir evladım var, ona değer...
Elimden geleni yapacagim, gectigi kadar artik...
Aklıma yattı bu fikir galiba mekik çekmeye başlıycam.spor yapıp sıkılaşırsan kötu gorunmez benım arkadaşım besyo da okuyor sporcu çatlakları var ama kötu durmuyor çunku sıkı bır vucudu var onunda spor yapıp fazla derisinin gerilmesınden çatlamış bıngıl bıngılsan çatlak kötu duruyor ama sıkıysan göze batmıyor
Canavarda ne kelime dahada kötüsü minik miniklerde var ve göbegimin yarisini kapliyor.
Aklıma yattı bu fikir galiba mekik çekmeye başlıycam.
Haklısın canım sağol:)Ben her türlü şeyi göze alarak bebek istedim. Razıydım yani çatlamaya da patlamaya da. Şimdi düşünüyorum acaba pişman olur muyum diye. Sonra diyorum "amaaan napacaksın kaymak gibi vücudu,mezara mı götüreceksin?" Tabi ki çözüm ara ama kendini böyle birşey için de depresyona sokma. Hani bir söz varya senin şikayet ettiğin hayat başkasının hayali olabilir diye... ben de 2 seneye yakın bebek sahibi olamıyorken yeterki çocuğum olsun her türlü çatlağa razıyım diyordum.
Hem tıp devamlı ilerliyor düşünsene nelere çareler bulundu. Er geç bunun çaresini de icat ederler elbet :)
Kızlar hamileligimden kalma göbeğimde çok çatlak var.Hiç açmak bile istemiyorum resmen kendimden tiksindim yokmu bunun bir yolu.
Bi şey deneyip memnun kalan varsa lütfen yazsın kendimi hic iyi hissetmiyorum.Piskolijim bozuldu resmen göbeğim o kadar kötü durumdaki..
Hamileyken çok yağlat sürdüm ama nafile.Lütfen yardım edin..
Canım bende aynı dertden sikayetciydim sonra aloeveranin catlak bakim setini aldim cok fazla etkisini gordum.daha sonra urunleride ucuza alabilmek icin üye oldum.hem satis yapip para kazaniyorum hemde ürünler gercekten cok mucizevi ürunler.sana tavsiyem bu ürünleri denemen iyi günlerKızlar hamileligimden kalma göbeğimde çok çatlak var.Hiç açmak bile istemiyorum resmen kendimden tiksindim yokmu bunun bir yolu.
Bi şey deneyip memnun kalan varsa lütfen yazsın kendimi hic iyi hissetmiyorum.Piskolijim bozuldu resmen göbeğim o kadar kötü durumdaki..
Ben bir faydası olacagını düsündügüm icin yazdım kendim kullandım umut verici gercekten kendi görüsünüzşu ürünlerin reklamını yapmayın artık ya. bir de insanlara umut oluyorsunuz,kullandı arkadaşım ve değişen hiçbir şey olmadı.oluşan çatlakları geçirmiyor,yeter sizin reklamlarınız!
Görüsünüze saygı uyuyorum bu kadar sert olmanıza gerek yok ben kullandım ve memnun kaldım paylasmak istedim iyi günler sizeşu ürünlerin reklamını yapmayın artık ya. bir de insanlara umut oluyorsunuz,kullandı arkadaşım ve değişen hiçbir şey olmadı.oluşan çatlakları geçirmiyor,yeter sizin reklamlarınız!
aloe vera jeli evet güzel nemlendirici,evet çatlak oluşmasın diye hamileler vs kullansın. ama geçirmiyor,yukarıdaki bayan da yazmış. profilini de ürünlerin reklamı yapmış. 2 aya gidiyormuş da bilmem ne. evet yırtık deri nemlene nemlene gidecek hı hı evet. şu kk'da çok yapılıyor bu marka bu jel,başka yere de yapmayın diye uyardım.Ben bir faydası olacagını düsündügüm icin yazdım kendim kullandım umut verici gercekten kendi görüsünüz
Görüsünüze saygı uyuyorum bu kadar sert olmanıza gerek yok ben kullandım ve memnun kaldım paylasmak istedim iyi günler size
Kızlar hamileligimden kalma göbeğimde çok çatlak var.Hiç açmak bile istemiyorum resmen kendimden tiksindim yokmu bunun bir yolu.