Çatlaklar Piskolojim bozuldu çatlaklar lutfen yardım:(

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Yusam

Aşık oldum renklerine "1907" kere..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
200
122
32
Kızlar hamileligimden kalma göbeğimde çok çatlak var.Hiç açmak bile istemiyorum resmen kendimden tiksindim yokmu bunun bir yolu.
Bi şey deneyip memnun kalan varsa lütfen yazsın kendimi hic iyi hissetmiyorum.Piskolijim bozuldu resmen göbeğim o kadar kötü durumdaki..
Hamileyken çok yağlat sürdüm ama nafile.Lütfen yardım edin..

Catlagin cozumu olmuyor maalesef. Bi arkadasiminda dediginiz gibiydi gobegi. Doktora gitmis ama doktor teninin gevrek bi deriye sahip oldugunu duzelemeyecegini soylemis.

Yokmu bilen kimse lütfen yardım

Bide insanlarin vucutlari farkli benim hic catlagim olmadi hamilelikte ve hic bisey kullanmadim sanirim siki bi vucudum var ondan

Lazer operasyon olabilir.Bi de google dan göbekte çatlaklık çözümleri gibi bir arat.

Lazere bi bakayim uygulanan çok kür var ama kimse tam sonuç aldığını yazmamış. nazlideniz

Sizin icin arastirdim dogum yapali ne kadar oluyor? 6 ay sonra biraz gidiyormus ince cizgiler kaliyormus tamamen gecmiyormus. Tamamen bitmesi bitkisel cozum yada operasyon gerekliymis

Maalesef bunun bir çözümü yok canım ben daha çocuk doğurmadım kilo alıp,vermekten her yerim çatır çatır oldu ama ben seviyoreeem kendimi insan alışıyor zamanla

Kilo alıp vermeyle doğumun çatlağı bir olmuyor malesef Feraceli

Nasıl alıştın eşimin göbegımi görmesinden korkuyorum Feraceli

Spor yapar, sıkılaşırsanız, görünümü bir an olsun, biraz daha düzgün görünüyor. Malesef tek çözümü lazer.
Bana bana sorarsanız, kendinizle barışık olun. Kendinizi kusurlarınızla sevin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…