Off hadi yaCatlagin cozumu olmuyor maalesef. Bi arkadasiminda dediginiz gibiydi gobegi. Doktora gitmis ama doktor teninin gevrek bi deriye sahip oldugunu duzelemeyecegini soylemis.
Lazer operasyon olabilir.Bi de google dan göbekte çatlaklık çözümleri gibi bir arat.Kızlar hamileligimden kalma göbeğimde çok çatlak var.Hiç açmak bile istemiyorum resmen kendimden tiksindim yokmu bunun bir yolu.
Bi şey deneyip memnun kalan varsa lütfen yazsın kendimi hic iyi hissetmiyorum.Piskolijim bozuldu resmen göbeğim o kadar kötü durumdaki..
Hamileyken çok yağlat sürdüm ama nafile.Lütfen yardım edin..
Gerçekten çok şanslısın yaBide insanlarin vucutlari farkli benim hic catlagim olmadi hamilelikte ve hic bisey kullanmadim sanirim siki bi vucudum var ondan
Tesekkur ederim benim 4 kilo fazlam var bi verebilsemGerçekten çok şanslısın ya
inşallah verirsin canım.11 ay oldu ama nafile o kadar kötü durumdaki.Bitkisel nasil oluyor?Tesekkur ederim benim 4 kilo fazlam var bi verebilsem
İnan seninkinden bi farkı yok.
Bunu bende görmüştüm ama ne yazikki kesin sonuç alan kimse olmamış..www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/catlak-da-neymis-torunum.277018
Ben de yeni dogum yaptim. Catlaklar icin linkteki formulu denemeyi dusunuyorum inşallah işe yarar.
Esiniz gobeginizi görmüyor mu yani? Nasıl sakliyosunuz? Hem nereye kadar saklayacaksiniz. Onun kusurları yok mu?