pişik

bbbetulsssenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
101
27
53
Merhabalar.
Kızım henüz daha 7 aylık pişik oldu. Bir türlü geçiremiyorum. Ne yaptım ne ettimse olmuyor geçmiyor. Daha da çok fazlalasti geçmiyor size bir soruyum tavsiyeleriniz vardır diye.
Şimdiden teşekkürler

Geçmeyen pişikten bizde çok çekiyoruz 3 aylık kızım 2 aydır pişik ne yaptysak geçmedi dçen sonunda doktr cildi çok hassaslaşmş mümkün olduğunca açık bırak dedi bizim pişiğimizin ilerlemesini sadecw desitin krem engelliyor isterseniz onu deneyin

denemediyseniz hametan+bepanthen karıştırıp sürün. çok iyi geliyor.

Desitin veya sudocrem denediniz mi ?
Bazı bezlerde pişik yapar , bez değişikliği yaptınız mı ?

Öncelikle ıslak mendil kullanıyorsanız onu bırakıp ıslak pamukla temizlemeye yada her kakada yıkamaya özen gösterin ,sonrasında bu bahsettiğimiz kremler orada satılmıyorsa eczacı yada doktordan krem tavsiyesi alın ve kremleyin . Ayrıca pampers,prima markalar pişik yapmıyor,bez markanızı değiştirin.

Her alt değiştirmede ılık suyla yıkayıp, desitin krem sürün. Bir de altını çok sık değiştirin. İnşallah en kısa zamanda geçer canim.

Pisikte en önemli şey temiz ve kuru tutmak. Altını çok sık değiştirin. Ilık su ve pamuk ile temizleyin. Temizledikten sonra bir süre açık bırakın. Asla pisikli yere iyileştirir diye zeytinyaği sürmeyin daha kötü olur. Zeytin yagi saglikli cildi yumusatir ama pisik varsa hava almasini engelledigi için iyileşmeye engel olur. Doktor veya eczacının önerdiği bir krem kullanin. Ve bu kremleri ince bir tabaka olarak sürün. Kalin sürüp birakirsaniz yine iyilesmeye engel olur. Umarım en kisa zamanda geçer bebisin popisi.

Merhabalar.
Kızım henüz daha 7 aylık pişik oldu. Bir türlü geçiremiyorum. Ne yaptım ne ettimse olmuyor geçmiyor. Daha da çok fazlalasti geçmiyor size bir soruyum tavsiyeleriniz vardır diye.
Şimdiden teşekkürler
Merhaba geçmeyen pisliği araştırırken yazınızı buldum biz de aynı dertten muzdaribiz nasıl çözüm buldunuz acaba

Merhaba ben popolinin yeşil renkli pişik kremini kullanıyorum çok memnunum pişik olunca ilk surmede etkisini gösteriyor tavsiye ederim ayrıca bebeğim iki yaşını doldurdu hâlâ daha ıslak mendili yıkayıp da temizlerim altını bu da onemli bence bebekken de pamuğu ılık suda ıslatıp öyle temizlerdim.

sebamedin pişikkremini kullanıyorum bır kaç gun öncede bıse kesfettım sebamedın bebek yağını pişiğine sürdüğümde sabaha hıc bırseyının kalmadığını gördüm

Back
X