• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişik sorunu yaşayan anneler

Sunu soyleyeyim cozum bulamadim! Canim kizimin artik bugun pisiklerinden kan geldi aglamaktan delirdim sabah doktoruna goturucem. Cozum bulursam da paylasirim ama neler denemedim ki ne kremler her seferinde yikiyorum her seferinde kremliyorum cozum bulamadim :(

ben kızımın altını hep ılık su ve pamukla sıldıgım halde yıne de cok pısık olurdu. kanardı nokta nokta...bırsuru kremler kullandım ama zeytınyagı ve yaglı arko krem(beyz-yesıl renklı tüp krem) kadar hıcbırseyın faydasını gormedımm..mutlaka denemıssınızdır canım ama ıstıkrarlı olun ozellıkle z.yag konusunda...gercekten ıse yarıyor.

.bır de bezını degıtırın..prıma nın 5 yıldızlı bezı cok guzel...prımanın dıgerlerıde molfix de evy bayb falan onlar da hep pısık yapmıstı bu arada..

Cinko iceren krem kullanmak gerekli sanki yine iyi bir hekime goster bi de yediklerine dikkat et emziriyodan acili asitli baharatli tuketme tecrubeyle sabittir bebegin ek besin aliyosa portakl mandalina gibi meyveler de yapiyor benim kizimin pitir pitir olmus travazol krem rahatlatti koruma olarak da eczaci arkadasim popolin verdi o da iyi geldi gecmis olsun

pıyasadakı envaı cesıt kremı denemıs ve hıc bırının faydasını gorememıs bır anne olarak sunu soyleyebılırım.her cocugun yapısı bunyesı farklı. sana ıı gelen bana gelmıyo.bana gelen de sana..benım cocugumun poposu rif ampulden tutun da eczaneden hazırlanan dr.umn yazmıs oldugu receteyle ozel bır karısım olan kreme kadar herseyı gordu. en son lazer tedavısı dedı samı ulustakı dr.lar. yememe ıcmeme bı dıkkat ettım... bıttı.. ama nlerı cıkarmadıgımı yazıyım hayatımdan... daha kısa olcak cunku.. patates. tavuk. kırmızı et ... sadece bunlar... bahart salca domates bırakın. lımon ve narencıye turu meyveyı de kesın.. uc gunde toparlıyor allahın ıznıyle

Kızım birkaç haftalıkken başlamıştı pişiği.çok hassas bir cildi vardı.
Görümcemlere gittim,görümcemin komşusu geldi kızımın altını değişirken gördü
ben kim ne dediyse onu uygulamıştım.bana dediki Arko krem al şu tüpte olanları.bende geçirmiyeceğinden emin olarak aldım kızımın popişine sürdüm inanın birgünde geçti.belki yalan dersiniz ama çok şaşırmıştım ondan sonra kim sorduysa bu kremi önerdim.

kesinlikle deneyin derim

eger bebegin pişigi kanlıysa doktora gidin.bizim oglan cok olurdu.ben karbonatlı su ve bübchen pişik kremle temizlerdim hemen gecirdi.sonrasına yaz aylarında hep isilik olurdu hala öyle onun icinde karbonaltı su kullanıyoruz.cok işe yarıyor

Ben 3 saatte bir mutlaka bezini değiştiriyorum çok yapmamış olsa bile. Eğer kakasını yapmışsa hemen alıyorum tabi. Bir de babe nin pişik kremini kullanıyorum inanlımaz memnunum. Bir gün doktor kontrolunde doktor poposunda catlama var dedi ve iki tane krem verdi. Eczaneden gidip aldım fakat yan etkilerini görünce kullanmadım. Bende pişik kremini kullanmaya karar verdim ve gecen gittiğimizde yeniden baktı ve gecmiş dedi. Sanıyor kı dedıgı kremlerı kullandık. Ayrıca bezi kucuk gelmeye basladıgı bir dönem bacagının kenarında su toplamıs oldugunu gormustum. Kremi bir kez uyguladım ve bir sonrakı bez degısımde gecmiş oldugunu gordum. Inanılmaz sasırdım ve hala daha ınanamıyorum( bez arası 3 saat oldugu dusunursek 3 saatte ıyılestırmıs oluyor!)

Benim deneyimlerim bunlar ve su ana kadar hiç pişik yaşamadık. Pahalı aslında ama aylardır kullanıyoruz ve hala bıtmedı.

Ben 3 saatte bir mutlaka bezini değiştiriyorum çok yapmamış olsa bile. Eğer kakasını yapmışsa hemen alıyorum tabi. Bir de babe nin pişik kremini kullanıyorum inanlımaz memnunum. Bir gün doktor kontrolunde doktor poposunda catlama var dedi ve iki tane krem verdi. Eczaneden gidip aldım fakat yan etkilerini görünce kullanmadım. Bende pişik kremini kullanmaya karar verdim ve gecen gittiğimizde yeniden baktı ve gecmiş dedi. Sanıyor kı dedıgı kremlerı kullandık. Ayrıca bezi kucuk gelmeye basladıgı bir dönem bacagının kenarında su toplamıs oldugunu gormustum. Kremi bir kez uyguladım ve bir sonrakı bez degısımde gecmiş oldugunu gordum. Inanılmaz sasırdım ve hala daha ınanamıyorum( bez arası 3 saat oldugu dusunursek 3 saatte ıyılestırmıs oluyor!)

Benim deneyimlerim bunlar ve su ana kadar hiç pişik yaşamadık. Pahalı aslında ama aylardır kullanıyoruz ve hala bıtmedı.

Tam marka ve satıldığı yerleri öğrenebilirmiyim......

Desitin harika bir pişik kremi. Türkiye de nerde bulabilirsiniz bi internete bakmak gerekir. Ama Desitin bulamazsanız Mustelanın pişik kremi çok iyi. Mutlaka deneyin derim.

Bir anne adayı olarak yaptığım araştırmalarda en iyi ürünlerin mustela olduğunu düşünüyorum bu sebeple en sağlıklı buluğum pamuk ve su temizliği olup mustela ürünlerini kullanmayı düşünüyorum ciddi pişiklerde saf zeytinyağı gerçekten sağlıklı ve işe yarayabilir

ben sunun farkına vardım bizim yediklerimizdende pişik oluyor gittiğim doktor direk ne yiyorsun dedi bana pişige birkez yakalndımı ne yaparsan yap zor geçiyo en ufacık şeyde gene cıkıyo onlemini alamıyorsun bana hametan pomad verdi doktor kullnıyorum bakalım

Bir anne adayı olarak yaptığım araştırmalarda en iyi ürünlerin mustela olduğunu düşünüyorum bu sebeple en sağlıklı buluğum pamuk ve su temizliği olup mustela ürünlerini kullanmayı düşünüyorum ciddi pişiklerde saf zeytinyağı gerçekten sağlıklı ve işe yarayabilir

E bebekte var 18tl ve gercekten vok guzel bir krem..oyle pisik oldu ki kizimin poposu 2gunde gecirdi kesinlikle tavsiye ederim...

Back