Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 saatte bir mutlaka bezini değiştiriyorum çok yapmamış olsa bile. Eğer kakasını yapmışsa hemen alıyorum tabi. Bir de babe nin pişik kremini kullanıyorum inanlımaz memnunum. Bir gün doktor kontrolunde doktor poposunda catlama var dedi ve iki tane krem verdi. Eczaneden gidip aldım fakat yan etkilerini görünce kullanmadım. Bende pişik kremini kullanmaya karar verdim ve gecen gittiğimizde yeniden baktı ve gecmiş dedi. Sanıyor kı dedıgı kremlerı kullandık. Ayrıca bezi kucuk gelmeye basladıgı bir dönem bacagının kenarında su toplamıs oldugunu gormustum. Kremi bir kez uyguladım ve bir sonrakı bez degısımde gecmiş oldugunu gordum. Inanılmaz sasırdım ve hala daha ınanamıyorum( bez arası 3 saat oldugu dusunursek 3 saatte ıyılestırmıs oluyor!)
Benim deneyimlerim bunlar ve su ana kadar hiç pişik yaşamadık. Pahalı aslında ama aylardır kullanıyoruz ve hala bıtmedı.
Bir anne adayı olarak yaptığım araştırmalarda en iyi ürünlerin mustela olduğunu düşünüyorum bu sebeple en sağlıklı buluğum pamuk ve su temizliği olup mustela ürünlerini kullanmayı düşünüyorum ciddi pişiklerde saf zeytinyağı gerçekten sağlıklı ve işe yarayabilir