Bebek Beslenmesi Pişik Kremi Tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben de chichonun kullandım ilk tüp iyiydi de ikinci tüp iyi gelmedi.
sonra tecrübeli bir arkadaşımın tavsiyesiyle, tüp arko kullanmaya başladım. yeşil tüpte oluyor ya, çok memnunum, kullanmaya başladığımdan beri hiç şikayetimiz olmadı. biraz kızarsa, sürüyorum, bi dahaki bez açışımda pamuk gibi oluyor. doktora da söyledim, kullanabilirsin dedi.

en güzeli ıslak mendıl yerıne pamuk ve su kullanmak ve bır anne ve bır hemşire olarak tavsıyem travazol krem.sabah akşam sürün kesınlıkle hiç bışıy kalmayacak

Ben poplin kullanıyorum arkadaşlar ve çok memnunum ama şimdiye kadar(oğlum 3 aylık) hiç ıslak mendil kullanmadım(sadece misafirlikte olduğum zamanlar kullanmıştım bikaçkere)hep sıcak suyla ve günde bir iki kez sabunla yıkadım,hiç pişik olmadı çok şükür..birde poposunu hemen bezlemedim bir 5 dk kadar kurulama bezine sarıp beklettim havalansın die:):) annem öle derdi hep..

bana hamileyken mustelanın numunesini vermişlerdi. çok iyiydi, hemen geçiriyordu kızarıklığı. pişik tekrarlarsa almayı düşünüyorum. buarada bi arkadaş travazol önermiş, ama travazol mantar kremidir dikkat!

benim oğlum çok sık kaka yapıyor 5-6 kere yapıyor genelde ve ben her seferinde poposunu sabunlu suyla yıkıyorum ama yine de pişik oluyor.. neredeyse hiç mendil kullanmıyorum sadece geceleri buna ramen neden olur ki anlamıyorum..

canım bebeğinin poposunu yıkayıp kuruttuktan sonra sızma zeytin yağ sür fazla kuruluktanda olabilir pişiği zeytin yağ doğal olduğundan sorunda olmuyor ben her gece yatmadan kaka yapmasada yıkıyorum poposunu 5 dakika havalandırıp yağ sürüp bezliyorum bence bir dene aslında ben pavladerm diye pişik önleyici kullanıyordum ama bitti ve hiç bir yerde bulamadım oyüzden yağ kullanıyorum tavsiye ederim canım

hametan kullanıyorum kızıma , çok memnunum , diğerleri bembeyaz tabaka halinde kalıyor sevmiyorum , oksitin de kullanmıştım ben oda iyi gelmişti ...

canım evet travazol mantar kremi ama doktorlar yazıyorlar benim kızımın boynunda pişik olmuştu 1 ay boyunca geçmedi doktor yazmıştı ama ne yalan söylim kullanmadım ben kullanmıştım bekarken mantar kremi boynuna süremezdim bebeğimin yara olmuştu resmen zeytin yağla geçirmiştik izi bile kalmadı

üniversitedeyken arkadaşlarım anne sütünün pişiği önlemesiyle ilgili bir araştırma yapmışlardı.benim kızımda olmadı denemedim hiç.ama denemekte fayda var diye düşünüyorum

canım TRAVAZOL krem tavsiye ederim.ablamın kızında da böyle geçmeyen piik olmuştu dr bikaç kremden sonra en sonunda bunu yazmıştı.bende kızım antibiyotik kullandığında çok pişik olmuştu dr.dan yazmasını istemiştim kullansam olurmu demiştim.''evet , iyi oluryazıyım kullanın.'' dedi '''zaten pişik ıslak kaldığı için olur ''dedi.ve yazdı çok çabuk iyileştirdi.çok pişik varsa önce yaralar için HAMETEN sonra üzerine travazol sürün.benim kızın delik delik olmuştu.öyle uyguladım.sonra iyileşince sadece travazol sürdüm.şimdi de hafif kızarıklıkta kullannıyorum.memnunum.bide yıkamak yerine kağıt havluya gülsuyu döküp silin.daha sonra kremleyin.ilk aylar hep öyle sildim kızımın poposunu. şimdi büyüdüğü için ve daha pratik plduğu için (8 aylık)ıslakmendile geçtim.

yanlış anlaşılmasın, pişiğe mantarlar sebep oluyor zaten. travazol gibi mantar kremleri tabiki kullanılabilir, ama ciddi pişikte tedavi amacıyla bence. çok sık kullanılırsa direnç de gelişebilir (tıp fakültesinde öğrendiklerime göre)

Bebeğim doğduğundan beri altında bir kızarıklık var. çok değil ama bir türlü geçmiyor. idrarını yaptığı zaman sürekli pamuk ve gül suyuyla temizliyorum. kakasını yaptığında pamukla baş etmek zor oluyor. o zamanda ıslak mendili iyice yıkayıp duruluyorum onunla temizliyorum. kızım 5 ayını doldurdu ve hala bu şekilde temizlemeye devam ediyorum. krem olarak oksitin kullandım tedavi edici olmadığından geçmedi. doktor trosyd verdi hiç faydası olmadı. en son travazol denedim. bir seferde etki gösterdi. birde altını çok iyi kurulamak lazım.

bepanten merhem ve tyrosid i karıştırın, kalın bi tabaka sürün.
ıslak pamuktan başka bişeyle temizlemeyin.
kaka yaptığında belden aşasını yıkayın..
iyice kurulayıp öyle kapatın.

ancak böyle geçirdim pişiği. şimdi her alt açışında bepanten merhem sürüyorum maşallah kıçımız tertemiz..

canım benim bebegimdede farfümlü ıslk mendil kullanınca pisik oluyor.
bi krem var silverdin diye aslında yanık kremi.eczanelerde satıyorlar.
benim bir tanıdıgım bebegine pisik olunca bunu sürüyodu hep cok ıyı gelıyordu.bende denedım gecenlerde pısık olmustu.gercekten cok ıyı geldı.Bu yanık kremı evet ama zaten bebegın poposuda yanık derecede pistigi icin cok rahatlatıyo bu krem bi dene istersen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…