pişik konusunda önerileri ve şikayetleri olanlar buraya

merhaba mothercare dan krem almıştım çok iyi geldi bir gün sonra pişik kalmamıştı.piişk olmaması için .dr.umuzun tavsiyeleri:
-kesinlikle ıslak mendil yok.bebeğin poposu yıkanıyor ve güzelce kurulanıyor.bebek çok ufaksa kaynatılıp soğutulmuş suya pamuk batırılıp siliniyor ve kurulanıyor.
-bez sık sık değiştiriliyor,
-aşırı asitliı yiyecekler( bizde oğlum çok portakal suyu içmişti pişik yapmıştı)çok verilmiyor.
-pişik önleyici düzenli kullanılıyor.
kullandığın bezidedeğiştirmeyi deneyebilirsin.

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum doğdundan beri yıkıyorum 7 aylık oldu hala devam ediyorum yıkamaya kuruladıktan sonra 5 dkk poposunu açık bırakıp havalandırıyorum bugüne kadar çok şükür pişik olmadı hiç..bide herzaman pişik önleyici krem sürüyorum(pişik kremleri adı üstünde pişiği önlemek içindir pişik olduktan sonra hiçbişi fayda etmiyo)mendil çok zorda kalırsam misafirlikte falan kullanıyorum o da güzelce suyla yıkadıktan sonra..

merhaba,sebamedin yağlı mendilleri var kuu içinde.dışarda çok işe yarıyor.krem sürmenede gerek kalmıyor.

Benim de oglumun cildi cok hassas ben de her acista yikayip ince tulbentten hazirladigim bezlerle nazik nazik kuruluyorum.Krem olarak hametan ve desitini ( mavi olan) karistirip suruyorum (her ikisinden de mercimek kadar)

benim oğlumun cildi çok hassas.her bezinde altını yıkadığım ve aklıma gelen gelmeyen bir ton ilaç krem kullandığım ama çokta yararını görmediğim bu illetten annemin sayesinde kurtuldum.ne pahalı ilaçlar ne kremler hiçbiri değil.BİLDİİMİZ VAZELİN...inanılmaz iyi ilaçta değil üstelik ben çok üzülüyodum ilaç falan sürdüğüm zaman.şimdi çok şükür rahatım mis gibi yapıyo bi sonraki beze kadar pişik olsa bile.deneyin bence 2-3milyon falan her yerdede rahatca bulabilirsiniz.....

gecenlerde bır arkadasım daha sudocremı tavsıye ettı ama nereden alacagımı bılmıyorum.ınternetten baktım buldum alsam mı almasam mı dıye dusunuyorum.
sahtesı felan olabılır mı dıye suphe edıyorum:18:

bizimde problemimiz vardı.dr.popolini önerdi.gerçekten çok hızlı bir şekilde geçti.ancak popolininin dışı yeşil omega 3-6-9 olanlar.çok işe yerıyor.

neredeyse yanık gorunumune ulaşmış pişiğimizi once teramicyn sonra da trosyd ile iki üç gün içinde geçirdik, simdi ise göğüs ucu kremi olan lanoise i bebeğime kullanıyorum, doğal oldugu için deneme amaçlı sürdüm cok iyi netice aldim.. tavsiye ederim.

sudocrem müthiş bir ürün..hiç pişik sorunu yaşamadık :)) mothercarede satılıyor..

arkadaşlar bizimde pişik sorunumuz var 7 aylık kızım.doğduğundan beri pişik oluyo altını pamukla siliyoruz bazende yıkıyoruz.zavallı kızımı öyle görünce içim eriyo.trosyd pişik kremi verdi doktorumuz geçiriyo pişiğini ama tekrarlıyo işte

önerim saf zeytinyağı sürmeniz.gerçekten geçiriyor.ben hep zeytinyağı kullanıyorum.vücudunada elimle hafif sürüyorum banyodan sonra.hiç bir prob.yaşamadım.

Son düzenleme:
meraba kızlaar.Benimde emzirirken göğsüm çok acımıştı çatlaklradan papilla diye netten krem buldum tek o geçirdi.Oğlum şimdi 10 aylık ve pofur pofur kabaran pişikleri oldu o kremden sürdüm tek gecede hiçbirşey kalmadı tavsiye ederim doğal bir ürün.

Bizim pişik sorunumuz çok sık kaka yaparsak ve hemen açmazsak oluyor...
bepanten trosid eart mama nın kremlerini denedim ama hemen geçirmiyordu. pamuk ile sildim hep... sonunda meme ucu egzaması için bana verilen bir krem vardı travakort kaka yaptıktan sonra onu sürüyorum hemen geçiyor... sürekli kullanılmıyor... diğer zamanlar popolin kullanıyorum... artık pamuk yerine saf sulu ıslak havlulardan kullanıyorum... çok yoğun kaka yaptığında da yıkıyorum...

yeğenimde zeytinyağ kullanmıştık o iyi geldi...

Kesinlikle pudra kullanmayın özellikle kız çoçuklarında enfeksiyon kapmasına sebep oluyor... toz olduğu için mikrobu idrar yollarına taşıyor...

bazı bez markaları da dokunabiliyor çocuğa çok kaliteli olsa bile..ben sürekli altını değişmeme hergün bayo yaptırmama özel bebek yağlarına ve kremlememe rağmen geçmemişti..dr verdiği kremlerdende geçmedi..birinin tavsiyesiyle başka marka bez alınca geçmişti

benim bebeğim iki aylık doğduğunda bez allerjisi oldu krem falan çare etmedi bezi değiştirip zeytinyağı sürdüm günde 3*5 defa çabucak geçti ve şimdi hiç olmuyor bende su ve pamuk kullanıyorum düzenli her gün krem sürüyorum ama zeytinyağı bir numaraiki üç güne bir de zeytinyağından vazgeçmiyorum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…