• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Pişik derdine bubchen ile son verdik ya siz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Meyragokturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
10
0
36
Ankara
Merhabalar.Yazın en bunaltıcı sıcakları geldi çattı.Havalar güzel de bebeği olanların tek derdi pişik sorunudur eminim.Benim gibi düşünenler de vardır heralde? Türlü türlü ürünler kullanmama rağmen pişiğe çare bulamıyordum.Bezinin bariyerleri bir de sıcak havada bacaklarının sürtünmesiyle daha da rahatsız oluyordu kızım.Ben de bir gün Gratiste Bübchen pişik kremini gördüm.Seyehat boyunu denemeye karar verdim.Kokusu da çok güzeldi bu arada.Fiyatı da makul derken hala Bübhcen kullanıyorum pişik ne oldu derseniz o kadar iyi geldi ki Bübchen kurtarıcımız diyebiliriz.Sizler ne kullanıyorsunuz pişik kremi olarak?

Merhabalar.Yazın en bunaltıcı sıcakları geldi çattı.Havalar güzel de bebeği olanların tek derdi pişik sorunudur eminim.Benim gibi düşünenler de vardır heralde? Türlü türlü ürünler kullanmama rağmen pişiğe çare bulamıyordum.Bezinin bariyerleri bir de sıcak havada bacaklarının sürtünmesiyle daha da rahatsız oluyordu kızım.Ben de bir gün Gratiste Bübchen pişik kremini gördüm.Seyehat boyunu denemeye karar verdim.Kokusu da çok güzeldi bu arada.Fiyatı da makul derken hala Bübhcen kullanıyorum pişik ne oldu derseniz o kadar iyi geldi ki Bübchen kurtarıcımız diyebiliriz.Sizler ne kullanıyorsunuz pişik kremi olarak?

aaa evet kesinlikle bübchen pişik kremi... siz gratisden nekadara aldınız acaba? bübchen pişik krem sadece cocuklara değil yetişkinlerde kullanabiliyor erkekler tıraş sonrası bayanlar el catlamaları topuk catlamaları vs ...1-2 gün arası sonucu alabiliyorsunuz innılmaz kullanmadan önce hadi canım diyorsun ama kullanınca hünerinin parası kadarda büyük olduğunu görüyorsun..

Merhabalar;
En etkili oldugunu dusundugum urun sudo kremidir. Siddetle tavsiye ederim :)) Ve tabiki sIk alt degisimi ve banyo sart :))

Çok dikkatimi çekdi aynı marka ile ilgili bir kaç konu açmışsınız sanki özellikle reklamını yapmak için gelmişsiniz gibi.Memnunsanız bunu yeri geldiği bir yerde belirtirsiniz yada bir konu yetmezmiydi sizce

yanılmamışım çok dikkatimi çekmişdi zaten üye olmuşsunuz 10 mesaj yazmışsınız on msj ınızdada aynı şeyleri yazmışsınız tek amacınız markayı övmek:))) insanları saf yerine koymayın lütfen

reklam içinmi yazdı arkadaş bilmiyorum ama bende çok memnunum bubchen den. oğlum 9 aylık ve doğduğundan beri şampuan,yağ,süt,yüz kremi ve pişik kremi olarak bu markayı kullanıyorum çok memnunum, :nazar: bende tavsiye ederim.

Back