- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
Hmm senin işin zor olur canım peki diyetisyene gittin mi hiçSanırım bunu yeteri kadar dert etmediğimden dolayı.
Ben bir seneden fazladır diyet grubundayım hiç veremedim desemmuhabbet güzel ama ben de azim yok, heves yok
Yurtdışına taşındık işten dolayı. Günüm bebekler, ev ve iş arasında mekik dokumakla geçiyor. Kendime hiç zaman ayıramıyorum hasta olsam doktora gidemem nerde diyetisyenHmm senin işin zor olur canım peki diyetisyene gittin mi hiç
Allah bağışlasın bebekleriniYurtdışına taşındık işten dolayı. Günüm bebekler, ev ve iş arasında mekik dokumakla geçiyor. Kendime hiç zaman ayıramıyorum hasta olsam doktora gidemem nerde diyetisyen
Benim iş zor ama kendim inat etsem yaparım, yapabilirim biliyorum.
Amin sağol canım. İsteyen herkese nasip olsun. Ben de olması için uğraşırken kilo aldım bir de lohusalık daAllah bağışlasın bebeklerinibak bende olması için neler kullanıyorum kiloların yarısından fazlası ordan geldi. İnat et kilo bebeklerin ardından koşarkende zorlar seni
Ayy ablam çubuk gibiydi o da hamilelikte aldı kötü olmadı ama lohusayken aldıkları çok fenaydı hala emziriyor bolca su içiyor bayağı verdi kiloAmin sağol canım. İsteyen herkese nasip olsun. Ben de olması için uğraşırken kilo aldım bir de lohusalık da
Saglik olsun canım. Hersey gönlünce olsun.Çok iyi 10 kilo vermişsin tebrikler
Ben sanırım yeni hayatımı oturtana kadar böyle bir alıp iki vereceğim
Gözün aydın şimdi gördüm hamilelik takviminiAllah bağışlasın bebeklerinibak bende olması için neler kullanıyorum kiloların yarısından fazlası ordan geldi. İnat et kilo bebeklerin ardından koşarkende zorlar seni
Teşekkür ederimGözün aydın şimdi gördüm hamilelik takvimini
Sorma gitsin vereceğime aldım. Sekseni gördüm çok kırıldım kendime. Bugün tüm sevdiğim tatlılara ve içkilere veda ettim.Teşekkür ederimsen ne yaptın nasıl gidiyor
Ya üzüldümSorma gitsin vereceğime aldım. Sekseni gördüm çok kırıldım kendime. Bugün tüm sevdiğim tatlılara ve içkilere veda ettim.
Slm hosgeldiniz. Benim kilom bu sabah 79,9 idi. Boyum 1.73 yasim nerdeyse 43.Slmlarr; ben de aranıza katılabilir miyim ama başaramıyorum ; yani sıkı yapamıyorum doğru dürüst. 78.4 kilom ; boyum 1.64 yaşım 34; bugün tartışmıştım sabah; Siz de durumlar nasıl arkadaşlar, strestsizce halletmek istiyorum aslında...
Hoşbulduk, 65 şimdilik ama en son hedefim 58 açıkçası ama imkanısz gibi geliyor. Nerdyse 2 haftadır mücadele ettim, 200 gram gitmiş, şaka gibi. Bu kadar sıkı yapacak hâlim de kalmadıSlm hosgeldiniz. Benim kilom bu sabah 79,9 idi. Boyum 1.73 yasim nerdeyse 43.
15 kilo vermek istiyorum yaza kadar. Sizin hedefiniz kac?
İnan bunu okurken çilekli tartolet olsa da yesem dedim.. İflah olmayızYok böyle olmayacak. Kilo vermek istedikçe alıyorum. Noldu bana anlamıyorum. İrademi kaybettim resmen. Pis boğaz oldum. Kendime çok kızıyorum. Hiç böyle biri değildim. Psikolojik desem evet birazı psikolojik. İki hamilelik, iki kayıp. Ardarda gelen aileiçi kayıplar. İş değiştirme. Şehir değiştirme. Ama ya gerisi? 74 kilo oldum yiye yiye. Üstelik ne çocuğum var, ne bir hastalığım. Sinir oldum kendime. Kendi kendimin takibini birazda buraya yazarak yapmak istiyorum. Bakalım işe yarayacak mı?