pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

Sanırım bunu yeteri kadar dert etmediğimden dolayı.

Ben bir seneden fazladır diyet grubundayım hiç veremedim desem muhabbet güzel ama ben de azim yok, heves yok
Hmm senin işin zor olur canım peki diyetisyene gittin mi hiç

Hmm senin işin zor olur canım peki diyetisyene gittin mi hiç
Yurtdışına taşındık işten dolayı. Günüm bebekler, ev ve iş arasında mekik dokumakla geçiyor. Kendime hiç zaman ayıramıyorum hasta olsam doktora gidemem nerde diyetisyen
Benim iş zor ama kendim inat etsem yaparım, yapabilirim biliyorum.

Allah bağışlasın bebeklerini bak bende olması için neler kullanıyorum kiloların yarısından fazlası ordan geldi. İnat et kilo bebeklerin ardından koşarkende zorlar seni

Allah bağışlasın bebeklerini bak bende olması için neler kullanıyorum kiloların yarısından fazlası ordan geldi. İnat et kilo bebeklerin ardından koşarkende zorlar seni
Amin sağol canım. İsteyen herkese nasip olsun. Ben de olması için uğraşırken kilo aldım bir de lohusalık da

Amin sağol canım. İsteyen herkese nasip olsun. Ben de olması için uğraşırken kilo aldım bir de lohusalık da
Ayy ablam çubuk gibiydi o da hamilelikte aldı kötü olmadı ama lohusayken aldıkları çok fenaydı hala emziriyor bolca su içiyor bayağı verdi kilo

bir sene olmus verecegime almisim gene
simdilerde 83,5 kiloyum 85i görmüstüm. 5. takima girdim zayiflayacagim yoksa bu gidisle 100 kilo olacagim

Slmlarr; ben de aranıza katılabilir miyim ama başaramıyorum ; yani sıkı yapamıyorum doğru dürüst. 78.4 kilom ; boyum 1.64 yaşım 34; bugün tartışmıştım sabah; Siz de durumlar nasıl arkadaşlar, strestsizce halletmek istiyorum aslında...

Slm hosgeldiniz. Benim kilom bu sabah 79,9 idi. Boyum 1.73 yasim nerdeyse 43.
15 kilo vermek istiyorum yaza kadar. Sizin hedefiniz kac?

Slm hosgeldiniz. Benim kilom bu sabah 79,9 idi. Boyum 1.73 yasim nerdeyse 43.
15 kilo vermek istiyorum yaza kadar. Sizin hedefiniz kac?
Hoşbulduk, 65 şimdilik ama en son hedefim 58 açıkçası ama imkanısz gibi geliyor. Nerdyse 2 haftadır mücadele ettim, 200 gram gitmiş, şaka gibi. Bu kadar sıkı yapacak hâlim de kalmadı

Benim de simdilik 65. Nasil bir diyet uyguluyorsunuz buketx ? Ben 5. takimda yarisiyorum, yarismalar güzel motivasyon ve disiplin sagliyor.

İnan bunu okurken çilekli tartolet olsa da yesem dedim.. İflah olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…