- 17 Eylül 2015
- 686
- 1.453
-
- Konu Sahibi Khalesinil
“Benimkiler” zaten an itibariyle zenginsin.Evde sertifika arattıracaksınız bana benimkiler kaç karat acaba gizli bir servet taşıyorumdur belki ayy çok heyecanlandım
Beştaş ve tektaş var“Benimkiler” zaten an itibariyle zenginsin.
Taş kalitesi vardır aralarında,G yada H orta kalidedeki taşlardır.Hahah güldüm aynen 8 ayar oluyormuş bende yüksek ayarlı altın olabilir mi diye araştırmıştım.. Karat kısmında 0.30 ct gibi işi yazıyordu :)
Çevre umrumda değil doğrusu biz düşündük alıcaz hatırası yeterli ömür boyuda onun hatırası için takarım yanı zaten pek takı toka sevmem ama yüzüğümü çıkartmayı düşünmüyorum.. :)
şu serilere de bir bakayım..
Altınbaş ile zen arasında aynı caratta 2000 oynuyor acaba serisinden mi nerede yazar bunlar :)
Nişanda KV taktı parmaklarıma ailecek bi şoklandık o an hayatı sorguladım kv ile mi evleniyordum yoksa oğluyla mıBir tane pırlanta yetmiyor muydu evlenirkenBenimkiler diyebilmek için kaç yıl evli olmak lazım acaba
O zaman bende artık zenginimBeştaş ve tektaş var
Helal olsun ne diyeyim bdv ye konu açsana kayınvalidem 5 taşımı şu karat aldı beğenmedim diyeNişanda KV taktı parmaklarıma ailecek bi şoklandık o an hayatı sorguladım kv ile mi evleniyordum yoksa oğluyla mı
6 yıllık evliyim damadın daha gönlünden gelip süpriz hediye aldığını görmedim ama KV ilk günkü gibi güvenim tam
Sertfikamı bulsam da kim zengin bi öğrensek allaaaam inşallah aşırı zenginimdir inşallaaaO zaman bende artık zenginim
Taş yok mu taşHelal olsun ne diyeyim bdv ye konu açsana kayınvalidem 5 taşımı şu karat aldı beğenmedim diye
Hemen kaynanazedeler seni kazana koyar haşlar bir güzelTaş yok mu taşbeni taşlatacaksın abbüü düşman başına
Heee başlarım inek Şaban gibi benim külbastım iyi olurHemen kaynanazedeler seni kazana koyar haşlar bir güzel
Yedi taş ve tek taş var hangimiz havalıyız şimdiBeştaş ve tektaş var
Karatı büyük olan kazansınYedi taş ve tek taş var hangimiz havalıyız şimdi
Yedi taş eşimden düğün hediseydi karatını bilmiyorum, beş taş .30 filanKaratı büyük olan kazansın
Benim eşim kendini hediye gibi gördüğünden mütevellit görmedim öyle romantik hareketler şuan çok kinlendim herife tutmayın beniYedi taş eşimden düğün hediseydi karatını bilmiyorum, beş taş .30 filan
Ben istemişt,m onuda,bizim zamanımızda 7 taş çok meşhurdu bu dediğim 34 sene önce yani.Benim eşim kendini hediye gibi gördüğünden mütevellit görmedim öyle romantik hareketler şuan çok kinlendim herife tutmayın beni