Pırlanta Seçiminde Nelere Dikkat Etmeliyim

Hahah güldüm aynen 8 ayar oluyormuş bende yüksek ayarlı altın olabilir mi diye araştırmıştım.. Karat kısmında 0.30 ct gibi işi yazıyordu :)

Çevre umrumda değil doğrusu biz düşündük alıcaz hatırası yeterli ömür boyuda onun hatırası için takarım yanı zaten pek takı toka sevmem ama yüzüğümü çıkartmayı düşünmüyorum.. :)
şu serilere de bir bakayım..
Altınbaş ile zen arasında aynı caratta 2000 oynuyor acaba serisinden mi nerede yazar bunlar :)

Bir tane pırlanta yetmiyor muydu evlenirken Benimkiler diyebilmek için kaç yıl evli olmak lazım acaba

Taş kalitesi vardır aralarında,G yada H orta kalidedeki taşlardır.

Bir tane pırlanta yetmiyor muydu evlenirken Benimkiler diyebilmek için kaç yıl evli olmak lazım acaba
Nişanda KV taktı parmaklarıma ailecek bi şoklandık o an hayatı sorguladım kv ile mi evleniyordum yoksa oğluyla mı
6 yıllık evliyim damadın daha gönlünden gelip süpriz hediye aldığını görmedim ama KV ilk günkü gibi güvenim tam

Helal olsun ne diyeyim bdv ye konu açsana kayınvalidem 5 taşımı şu karat aldı beğenmedim diye

hahaha anlaşıldı 5 taş 3 taş 7 taş allah ne vardıysa hespinden seçiciiim Sevdiceğimin kalbine iner mi bilmem de her zaman dediği tek şey ben sadece babanla tanışmaktan korkuyorum babanla tanışana kadar ne istersen iste diyor
Bur fırsatları kullanmalıyım buradan anladığım