- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.764
- 60
- Konu Sahibi Khalesinil
8 karat olduğuna eminmisiniz ...Benimki pırlanta almıştı tektaşımı 8 karat, bana danışsaydı altın aldırırdım yazık günah o paraya görüntü de aynı
Çok ciddi bir para demektir bu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 karat olduğuna eminmisiniz ...Benimki pırlanta almıştı tektaşımı 8 karat, bana danışsaydı altın aldırırdım yazık günah o paraya görüntü de aynı
Kendimi çok fakir hissettim nedenseBen hesapladım 2017 kurlarında 1.6 milyon TL kızlar
1 milyona kadar yuvarlayabildim fazlasına gücüm yetmediBen hesapladım 2017 kurlarında 1.6 milyon TL kızlar
Zannetmem henüz evimiz bile yok ama 8k yazıyo başka bişeye mi bakmam lazım bende şaşırdım şimdi fiyatlara bakıncaDemet Akalın’dan hatırlıyorum 2017 senesinde 10 karat yüzüğü 2 milyon TL idi.
Sizin de 8 karatmış. 1.6 milyon TL değerinde yüzüğünüz mü var ?
Sen mi ben mi ablacımKendimi çok fakir hissettim nedense
Ya olabilir bilmiyoruz ki burda kimin maddi durumu nasıl. Belki çok zengindir.Ben hesapladım 2017 kurlarında 1.6 milyon TL kızlar
Kız karat değil o 8 ayar altın demek yüreğimize indirdin burdaZannetmem henüz evimiz bile yok ama 8k yazıyo başka bişeye mi bakmam lazım bende şaşırdım şimdi fiyatlara bakınca
Yapma.. kendi yazdı arkadaş zaten şaşırmışYa olabilir bilmiyoruz ki burda kimin maddi durumu nasıl. Belki çok zengindir.
Yok bi yanlışlık vardır mutlaka 8k yazıyo ama sertifikasında ona şaşırdım başka bişey demekki bu milyon falan ne arar bizde keşke yanlışlıkla satmış olsalar ama hayır demem8 karat olduğuna eminmisiniz ...
Çok ciddi bir para demektir bu..
Hadi ya k diyince karat zandım ben züğürt çıktım bak gördünmü karatı nerde o zaman bunun kiKız karat değil o 8 ayar altın demek yüreğimize indirdin burda
0.8 k dır oda normal dediğin gibi altın daha mantıklı olurdu eğer pırlamta heveslerin yoksaZannetmem henüz evimiz bile yok ama 8k yazıyo başka bişeye mi bakmam lazım bende şaşırdım şimdi fiyatlara bakınca
Yaa keşke düzeltmeseydik ne havan vardı şurda biliyo musun 8 karat pırlantayla carat diye yazar açık açık. Kısaltma yapmıyorlar sanırım.Hadi ya k diyince karat zandım ben züğürt çıktım bak gördünmü karatı nerde o zaman bunun ki
Merakımdan baktımda iyi pırlantaymış 8k olanlar öyle yazıyor.Yok bi yanlışlık vardır mutlaka 8k yazıyo ama sertifikasında ona şaşırdım başka bişey demekki bu milyon falan ne arar bizde keşke yanlışlıkla satmış olsalar ama hayır demem
Yok kız ben altıncıyım çok kızmıştım zaten niye bunu aldın diye altın olsun taştan olsun0.8 k dır oda normal dediğin gibi altın daha mantıklı olurdu eğer pırlamta heveslerin yoksa
Yok ct yazıyomuş karat değil ben ne biliyim süz mantık k karattır diyerekten ama allah var hiç havasını da atamadım taşı küçük çünkü benim çevre boyuta bakar materyalinden anlamazYaa keşke düzeltmeseydik ne havan vardı şurda biliyo musun 8 karat pırlantayla carat diye yazar açık açık. Kısaltma yapmıyorlar sanırım.
Gene baktım 8 ayarmış bunlar.Merakımdan baktımda iyi pırlantaymış 8k olanlar öyle yazıyor.
Bunu bilmiyordum ben öyle bir şey mi varmış?14k 8k 22k yazar ya altının kaç ayar olduğunu göstermek için o sandım ben. Zaten takılar genelde 8 ya da 14 ayar yapılır. 22 çok nadir.Merakımdan baktımda iyi pırlantaymış 8k olanlar öyle yazıyor.
Bir yerde o yazıyordu sonra gene baktım 8 ayarmış.Bunu bilmiyordum ben öyle bir şey mi varmış?14k 8k 22k yazar ya altının kaç ayar olduğunu göstermek için o sandım ben. Zaten takılar genelde 8 ya da 14 ayar yapılır. 22 çok nadir.
Çevre kendi işine baksın, adam düşünmüş almış. Önemli olan hatırası bence.Yok ct yazıyomuş karat değil ben ne biliyim süz mantık k karattır diyerekten ama allah var hiç havasını da atamadım taşı küçük çünkü benim çevre boyuta bakar materyalinden anlamaz
HiiçÇevre kendi işine baksın, adam düşünmüş almış. Önemli olan hatırası bence.