C
ceren_78
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ceren_78
Kızlar benim bebişim 3 ayını doldurmak üzere.Geceleri 3-4 kez uyanıyor.Tok tutması için pirinç unu ver dediler.Ama ne yapsam bilmiyorum.Siz veriyormusunuz?:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar başlığı görünce yazayım dedim.
pirinç unu verecekseniz(ülker hero baby)nin bebekler için hazırlanmış özel pirinçunu var.
suyla yapılıyor kesinlikle tavsiye ederim. ama 4. ayda verilmeye başlanıyor.
ben kızıma kullanmıştım.gerçektende tok tutuyor.fiatıda çok uygun geçen sene 2 ylt idi......
Kızlar benim bebişim 3 ayını doldurmak üzere.Geceleri 3-4 kez uyanıyor.Tok tutması için pirinç unu ver dediler.Ama ne yapsam bilmiyorum.Siz veriyormusunuz?:ecrin_bebek:
Canim benim kizim 2 buçuk aya kadar zorla emzirdim ama ben yilmadim ve almadi asla bende sütümü sağdim sütüm azaldi ama yinede 3 buçuk aya kadar sağdim sen bebeğini emzirmekten üşenirken ben kendim sirf gece sütü daha çok oluyor ve daha faydali sütüm artsin diye gece yarilari bebeğime süt sağiyordum bence kiymetini bil ve ver bebeğine ...