Cilt Bakımı Ürünleri Pirinç sabunu muhteşem..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben sadece iki sefer pirinç suyuyla yüzümü yıkadım o bile mahvetti ztn cildim karma göz çevrem iyce kurudu yani..nasılda umutlanmıştım
sabun işte nolcak....pirinçlisi sütlüsü fındıklısı fıstıklısı aynı işteee

sabun işte nolcak....pirinçlisi sütlüsü fındıklısı fıstıklısı aynı işteee

başka bi sayfada keçi sütlü sabunu gördüm kullanan arkadaş beyazlattığını cildi kuru olmasına rağmen nemlendirdiğini yazmış hemen aldırıyorum bakalım inş bulunur ve işime yarar..kokusu iyi değilmiş ama kremle filan yatıştırırız artık

thalia marka pirinç sabunu ben de kullanıyorum bir aydır falan ...gayet memnun kaldım sanki cilt tonum düzgünleşti...bir de diğer sabunlar gibi kurutmuyor cildi...kokusu da harika ...

kızlar henüz sabunu kullanamadım kurutur diye korktum açıkçası ama
cildinin açılmasını isteyenler (hem renk hem sivilce vsden ötürü)
kesinlikle lavanta çayını tavsiye ederim çok iyi geliyor..

Ben thalia nın pirinç sabununu kullanıyorum. Çok memnunum, ufak çaplı sivilcelerimi hemen kurutuyor. Düzenli yüzüme sürerek masaj yapıyorum sonrada yıkıyorum. 5 tl fiyatı her çeşiti aynı.

pirinç sabunu cildin rengini beyazlatıyor mu acaba? kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim

canım ben sabunu kullanmadım ama cildinin beyazlamasını istiyorsan lavanta çayını öneririm hem de ısrarla
aktardan 1liralık al bi dene bakalım bana çok iyi geliyor
sormak istediğin bişi olursa yine cevaplarım kolay gelsin şimdiden

canım bu çayı içiyormusun nasıl kullanıyorsun ve hergünmü kullanıyorsun

canım bu çayı içiyormusun nasıl kullanıyorsun ve hergünmü kullanıyorsun

evet canım bi iki tatlı kaşığı kadar lavantaya göz kararı (yaklaşık bi su br yarısı) su ekleyip fokurdayana kadar kaynatıyosun ve hemen kapatıyosun altını fazla kalınca acıyo maalesef sonra bunu süzüp içiyosun açıkçası ben kural filan tanımadım yani günde kaç bardak içilir aç mı tok mu içilir ne zaman aklıma geldiyse içtim çok da yararını gördüm zaten aktara gidip çay için lavanta alıcam 1liralık diyince tohumunu vericek ve 1liralık verdiği paket sana 1ay yeter canım hemen dene inş faydasını görürsün aynı işlemi yaparak yine süzdüğün lavanta suyuyla cildini de yıkayıp kurumaya bırakabilirsin kendi halinde bunun da faydası var

kızlar kil sabunu nasıl? kullananlar bilgi verebilir mi cildi çok kurutur mu :S

normalde kılın zaten kurutucu etkısı vardır. ama bır beyaz kıl bır de yeşil kil vardır,cılt maskelrınde genelde beyaz kıl kullanılır,çunku yeşıl kıl cıldı kurutur.bu sabunla ılgılı bılgım yok ama beyaz kılden yapılıyorsa çok fazla kurutacagını sanmıyorum,lakın genelde kıl sıvılcelere yonelık kullanılır yagı kurutucu etkısı vardır,bır nebzede olsa mutlak kurutur.yıne de bır deneyın çok pahalı bır sabun olacagını sanmıyorum,denemekte fayda var ve kılın çok faydalı olduguna ınanıyorum.ben keçi sütü sabunu kullandım bır ara,hıç sabun gıbı degıldı kurutmuyordu ve yuzumu yumuşak yapıyordu,ole sabun gıbı çok da kopurmuyordu,fakat duzenlı kullanmadım.

bende pirincli sabun var baska marka ama ben kullaninca rengim aciliyo pamuk gibi yapiyo sonra bir kac gün sonra sivilce cikiyor acaba siyah noktalari sivilceyemi ceviriyo anlamadim bide inci tozu sabunum var oda ayni sekilde kesinlikle kurutmuyorlar ama sivilce yaparakmi cildi temizliyor anlamadim bide ben cok pahali aldim ya

canım ya tavsiyen için çok sağol ben de yüzüme sabun kullanmak istiyorum sabun çok seviyorum bunu deneyeceğim

sLm kızLaar Been aynı maarkayıı buldum ve bugün kullanmaya başladım. kokusu ayrı güzeel. Ankarada olanlar içiin,, sincanda bi aktarda buldum 5 tl. Tavsiye ederim. cildim yumuşacık oldu ilk kullanımda

kuzu sincanda bulabilirsin

Bende bi kaç haftadır pirinç sabunu kullanıyorum.
Kapanmak bilmeyen gözeneklerim ve cildimdeki kızarıklar gözle farkedilir şekilde aza indi.
Kokusu cok hoş..yüzümüde kurutmadı benim.
Yinede nemlendiricinizi sürün siz.
Tavsiye amaçlı yazmak istedim..herkesin cildi farklı tabi bi kişiye iyi gelen herkese iyi gelicek diye bi kural yok.
Benim denemediğim şey kalmadı ama bununla devam edicem muhtemlen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…