owf çok kurutuyo ama yha.....
sabun işte nolcak....pirinçlisi sütlüsü fındıklısı fıstıklısı aynı işteeeben sadece iki sefer pirinç suyuyla yüzümü yıkadım o bile mahvetti ztn cildim karma göz çevrem iyce kurudu yani..nasılda umutlanmıştım
sabun işte nolcak....pirinçlisi sütlüsü fındıklısı fıstıklısı aynı işteee
bana da haber verirsin dimi....yumuşaklığı falan ...
pirinç sabunu cildin rengini beyazlatıyor mu acaba? kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
canım ben sabunu kullanmadım ama cildinin beyazlamasını istiyorsan lavanta çayını öneririm hem de ısrarla
aktardan 1liralık al bi dene bakalım bana çok iyi geliyor
sormak istediğin bişi olursa yine cevaplarım kolay gelsin şimdiden
canım bu çayı içiyormusun nasıl kullanıyorsun ve hergünmü kullanıyorsun
kızlar kil sabunu nasıl? kullananlar bilgi verebilir mi cildi çok kurutur mu :S
Eki Görüntüle 373671
bayanlar bu sabunu rastgele aldım daha doğrusu böle güzel bir koku görmedim mutlaka denk gelirseniz bi koklayın almayanı aldırır cinsden
1 haftadır kullanıyorum karma cildim var yüzüm rahatladı gözenekler kayboldu nemlendirmesi iyi birde cilt rengimi açdı lekeler azaldı böyle olcağını tahmin etmiyordum ama çok memnun kaldım fiyatı 5 tl mutlaka deneyin pişman etmeyecek bir sabun ben thalia marka aldım resminide ekliyorum etiketi görünüyor türk malı ve mutlu tavsan resmi var hayvanlarda denenmeyen bir marka
Arkadaslar hic gormedim bu sabunlari.
Nerede satiliyor?
arkadaslr bende karma cıltlıyım pırınc sabunu ve kıl sabunu dıkkatımı cektı ve de cok ucuzmus heryerde yokdemıssınız ankarada nerde bulabılrıım bılıyomusunuz ????
bu arada pırınc sabunu mu dah aıyı yoksa kıl mı ???
bırde kıvı sabunu duymustum onu nasıl buluyosunuz ??
ozellıkle alındakı cenemdekısıvılce ızlerınde kurtulmak sıyah noktarımı yok etmek ısıtıyorum yardımlarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?