Cilt Bakımı Ürünleri Pirinç sabunu muhteşem..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Aktarlarda aradım bugün,bulamadım
Yarın birkaç yere daha bakarım bulursam kullanıp sonucu yazacağım

Aaa bende cok merak ettim benim de killi sabunum var ama daha kullanmamistim bugun acip kullanicam .) Aleo verali sabunum dus sabunu oluversin artik .)

evet pirinç cilt için çok faydalı, dermolojicanın daily microfoliantını kullanmıştım, pirinç vardı içinde, süperdi, ama pahalı 130 tl. onu
alacağıma bu sabun çok iyi olur

ben buldumm aynı markadan inci tozu sabunu ...kefir sabunu ve argan sabunu var pirinç sabunu kalmamış

osmancık pirinç sabununu tavsiye ederim, birkaç araştırma yaptım %100 doğal diyordu, gittigidiyordan buldum sipariş verdim

Ben de kullaniyorum. Anneme ve kiz kardesime de aldim. Hepimiz cok memnunuz. Cilde duruluk ve aydinlik veriyor. İcindeki nisastadan olsa gerek. Cildim yagli, nemsiz ve cok alerjik. Annemin cildi cok kuru ve alerjik, kardesimin cildi normal ve bir problemi yok. Yani 3 farkli ciltte de olumlu sonuc aldik.

ben hala bekliyorum sabunumun gelmesini aktarlarda bulamadığım için internetten sipariş verdim.. cilt rengini de açtığını duydum doğru mu?

bende bugün Q10 aldım tesadüf eseri ....araştırmadan aldım öle...görüyorum ki kötü yorum yok hayırlısı bakalım ...sonuçları yazarım

ayyy sonunda aradığım cevabı buldum yahu benimde cildim karma şimdi kış da göründü kuru kısımlar iyice kurudu bende bi araştırıp alıcam bugün aktara sordum şaşırdı adam netten bakayım bari teşekkürleeerrr...

şu yüz temizleyicilerde hani önce siyah noktayı sivilce yapıp temizliyo ya bu sabunlarda öyle mi yoksa direk arındırıyo mu cildi

ben hala bekliyorum sabunumun gelmesini aktarlarda bulamadığım için internetten sipariş verdim.. cilt rengini de açtığını duydum doğru mu?

pirinç sabunu öyleymiş bende onun için alıcam siz etkisini görürseniz paylaşırmısınız merak ediyorum bugün pirinç suyunu duyduğum için onu bi denedim iyi geldi sabunuda iyi olur diye umuyorum hadi bakalım..

osmancık pirinç sabununu tavsiye ederim, birkaç araştırma yaptım %100 doğal diyordu, gittigidiyordan buldum sipariş verdim

onların özel sitesi vardı bende onu gördüm ama fiyatı göremedim siz ne kadara aldınız ben aktardan bulamadım dierinede ne zaman giderim bilmiyorum gene nete kaldım galiba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…