Eki Görüntüle 373671
bayanlar bu sabunu rastgele aldım daha doğrusu böle güzel bir koku görmedim mutlaka denk gelirseniz bi koklayın almayanı aldırır cinsden
1 haftadır kullanıyorum karma cildim var yüzüm rahatladı gözenekler kayboldu nemlendirmesi iyi birde cilt rengimi açdı lekeler azaldı böyle olcağını tahmin etmiyordum ama çok memnun kaldım fiyatı 5 tl mutlaka deneyin pişman etmeyecek bir sabun ben thalia marka aldım resminide ekliyorum etiketi görünüyor türk malı ve mutlu tavsan resmi var hayvanlarda denenmeyen bir marka
her aktar satmıyor her markayı kim hangi firmayla anlaşdıysa ama bulunmucak bi marka değil sabun konusunda çok tutuluyor 4 çeşit şampuanı vede sabun çeşitleri var bu markanın bugünde kil özlü sabunu aldım tabi dayanamadım hemen yüzümü yıkadım buda öyle yapdıki bende sasırdım pamuk gbi oldu yüzüm kil maskesi yapmakdansa sabununu tavsiye ederim zamanla leke siyah nokta sivilce akne tadavi ediyormuşş kil sabunu ev sabun dolu banyoya girilmiyor girilsede kokudan çıkılmıyorsabun kokusu evimi sardı ama dayanamıyorum güzel oldukça alıyorum kötü olsa evime bile sokmam
ben hala bekliyorum sabunumun gelmesiniaktarlarda bulamadığım için internetten sipariş verdim.. cilt rengini de açtığını duydum doğru mu?
osmancık pirinç sabununu tavsiye ederim, birkaç araştırma yaptım %100 doğal diyordu, gittigidiyordan buldum sipariş verdim
gitti gidiyor dan buldum 5liraydı :)
owf çok kurutuyo ama yha.....bende bugün Q10 aldım tesadüf eseri ....araştırmadan aldım öle...görüyorum ki kötü yorum yok hayırlısı bakalım ...sonuçları yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?