Cilt Bakımı Ürünleri Pirinç sabunu muhteşem..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

whitegold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
419
2
46
İstanbul

bayanlar bu sabunu rastgele aldım daha doğrusu böle güzel bir koku görmedim mutlaka denk gelirseniz bi koklayın almayanı aldırır cinsden

1 haftadır kullanıyorum karma cildim var yüzüm rahatladı gözenekler kayboldu nemlendirmesi iyi birde cilt rengimi açdı lekeler azaldı böyle olcağını tahmin etmiyordum ama çok memnun kaldım fiyatı 5 tl mutlaka deneyin pişman etmeyecek bir sabun ben thalia marka aldım resminide ekliyorum etiketi görünüyor türk malı ve mutlu tavsan resmi var hayvanlarda denenmeyen bir marka

Hemen not aldım bi yere :) Bulursam alacağım görüntüsü de güzel zaten teşekkürler :)

bende sabunları çok severim banyoma çeşit çeşit alırım bu marka yani thalia nın çikolata sabunu görüp koklayınca hemen aldım bu konuda harika olmuş çikolata sabunları pek bulunmuyor ama koklayın muhteşem

ben bu markanın her sabununu almaya karar verdim çok memnun kaldım şimdi ise ilgimi çeken Q10 yaşlanma karşıtı sabun sabun cildi kurutur biliriz ama bu sabun nemlendirmesi yüksek bir sabunmuş keçi sütü sabunu kefir sabunu bunlarda sırada Q10 u tavsiye ederim deneyenler memnun kalıyorlar bende alıcam

aktarlarda var canım illaki bulursun ambalajları bile çok kaliteli kutu içinde sabunlar yani kullanırken açıkda kalmıyor gene kutusunda durabilir

her aktar satmıyor her markayı kim hangi firmayla anlaşdıysa ama bulunmucak bi marka değil sabun konusunda çok tutuluyor 4 çeşit şampuanı vede sabun çeşitleri var bu markanın bugünde kil özlü sabunu aldım tabi dayanamadım hemen yüzümü yıkadım buda öyle yapdıki bende sasırdım pamuk gbi oldu yüzüm kil maskesi yapmakdansa sabununu tavsiye ederim zamanla leke siyah nokta sivilce akne tadavi ediyormuşş kil sabunu ev sabun dolu banyoya girilmiyor girilsede kokudan çıkılmıyor sabun kokusu evimi sardı ama dayanamıyorum güzel oldukça alıyorum kötü olsa evime bile sokmam

bu sabunu almadan dururmuyum ilk aldıklarımdan bitti bile banyoda o kadar güzeldiki yüzüme kullanmadım banyo için kullandım kokusuda ciltte kalıyodu gayet iyiydi

arkadaslr bende karma cıltlıyım pırınc sabunu ve kıl sabunu dıkkatımı cektı ve de cok ucuzmus heryerde yokdemıssınız ankarada nerde bulabılrıım bılıyomusunuz ????
bu arada pırınc sabunu mu dah aıyı yoksa kıl mı ???
bırde kıvı sabunu duymustum onu nasıl buluyosunuz ??
ozellıkle alındakı cenemdekısıvılce ızlerınde kurtulmak sıyah noktarımı yok etmek ısıtıyorum yardımlarınızı beklıyorum

5 tl ye aktardan almıstım ve yüzümde iltihaplı sivilce yaptı

Çok kuru ciltler için de uygun mudur acaba?
Cilt problemim yok günlük temizleyici olarak kullanmak istiyorum
Ama cildim çok kuru
Denemek istiyorum bu sabunu

5 tl ye aktardan almıstım ve yüzümde iltihaplı sivilce yaptı

cılt tıpınıze gore almamıs olmanızdan dolayıolabılır mı ??

bu arada dun bı kac sabunlarla ılgılı bıseyler arastırdım netten bı yazıda dıyokı : yuzunuze sabun kullnmayın sıyah noktalrın habercısı dıyo
bu yazıyı okuduktan sonra acıkcası kafam karısı
bu konu hakkında sabun kullanan arkalrın dusuncelrını almak ısterım ??

en yakın zamanda bende alıcam. forumda dün görmüştüm, pirinç maskesi diye, bu sabah denedim gerçekten işe yaradı

Benim bildigim sabun kurutur yüzü o yüzden kullanmaktan çekiniyorum.

bende ısyah nokta cıkarırı dıye tırsıyorum aynen bı yerde okudum cunku bılmeıyorum yanıalsammı almasammı pırınc sabunu kullnan baska varsa goruslerınıalmak ısterım nerdesınız ?????????

aynen cnm pırınc sabunu kullanan arklar lutfen bıseyler yazın acıl beklıyorum vala son care bı de bunu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…