- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
aslında altını açıyorum bişey yok. bezle siliyorum kızarıklık ortaya çıkıyo anlamadım gitti.nivealar çok pahalı ya. hiç almadım. bez ve ıslak mendilde kullandığım en iyi marka huggies. bi de 4 numaraya geçtik. çok rahat.
evet ıslak mendil pahalı ama bence çok iyi bi bakayım bayby starın fiyatına belki ona geçerim.. ıslak mendilin çok ıslaksa ondan kızarıyo olabil,r canım bebeğinin poposunu kurut öyle bezini bağla bence..
bence sıcaktanda pişik oluyordur bebişler bizler bile adet dönemimde pedlerden rahatsız oluyoruz
kurutayım diye açıyorum bu sefer cöğğğğ çişini fıskiye gibi yapıveriyo ortalığa sırnaşık şey
tabi sizin durum daha farklı fiskiye tarzında :roflol:
o zaman çok ıslak olmayan bi mendil kullan yada altına çişini yapacağından emin olarak hemen yıkayacağın bişey ser bırak özgürce çiş yapsın seninki...
ara sıra altını açık bırakmakta fayda var rahatlıyolar çünkü..
ayy aklıma geldi yakında bende adet olcam off ne zor bişey bu sıcakta heleki ilk 3 gün felaket..
ya yerlerin batması sorun değil. oğlan çişini yapınca kafası gözü çiş oluyo. hele geçen sefer gözünün içi çiş doldu. ağzına burnuna gitti. tam yüzünü sildim temizledim. heman arkasından bi daha koyverdi çişini. :roflol:
ben de daha ik kez geçen hafta adet oldum. piştim resmen.
Ayy ayneeeen, bide gece loş ışıkta farketmiyoss, bi bakıyorum bende kağanda ıslanmışızlmaz:
kuduruku muuu :roflol: napıyo ki bebecik çişten başka
bizde normalde huggies kullanıyoduk ama babası bugün prima aktif bebek almış.açtım baktım sanki boyutu yaşına göre küçük ve çokta ince geldi.tutacakmı bu bebeği.bide okadar para verdim umarım pişman olmam.bide 80 tane var içinde bitmezki.kafam çok karıştı.. CADIARZU
evet huggies göre prima oldukça ince ama merak etme içindeki emici tanecikler sayesinde sızdırmıyor bende şimdi huggies kullanıyorum oda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?