• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi pirima bebek bezi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aslında altını açıyorum bişey yok. bezle siliyorum kızarıklık ortaya çıkıyo anlamadım gitti.nivealar çok pahalı ya. hiç almadım. bez ve ıslak mendilde kullandığım en iyi marka huggies. bi de 4 numaraya geçtik. çok rahat.

evet ıslak mendil pahalı ama bence çok iyi bi bakayım bayby starın fiyatına belki ona geçerim.. ıslak mendilin çok ıslaksa ondan kızarıyo olabil,r canım bebeğinin poposunu kurut öyle bezini bağla bence..

evet ıslak mendil pahalı ama bence çok iyi bi bakayım bayby starın fiyatına belki ona geçerim.. ıslak mendilin çok ıslaksa ondan kızarıyo olabil,r canım bebeğinin poposunu kurut öyle bezini bağla bence..

kurutayım diye açıyorum bu sefer cöğğğğ çişini fıskiye gibi yapıveriyo ortalığa sırnaşık şey

tüm pişik kremlerini kullandım kızlar nivea bushen jonson baby vs. ama en iyisi chicco pişik kremi

bezlerdede prima babay star molfiks hugiess kullandım en iyisi hugiess ıslak mendilde hugiees

kurutayım diye açıyorum bu sefer cöğğğğ çişini fıskiye gibi yapıveriyo ortalığa sırnaşık şey

tabi sizin durum daha farklı fiskiye tarzında :roflol:
o zaman çok ıslak olmayan bi mendil kullan yada altına çişini yapacağından emin olarak hemen yıkayacağın bişey ser bırak özgürce çiş yapsın seninki...
ara sıra altını açık bırakmakta fayda var rahatlıyolar çünkü..
ayy aklıma geldi yakında bende adet olcam off ne zor bişey bu sıcakta heleki ilk 3 gün felaket..

tabi sizin durum daha farklı fiskiye tarzında :roflol:
o zaman çok ıslak olmayan bi mendil kullan yada altına çişini yapacağından emin olarak hemen yıkayacağın bişey ser bırak özgürce çiş yapsın seninki...
ara sıra altını açık bırakmakta fayda var rahatlıyolar çünkü..
ayy aklıma geldi yakında bende adet olcam off ne zor bişey bu sıcakta heleki ilk 3 gün felaket..

ya yerlerin batması sorun değil. oğlan çişini yapınca kafası gözü çiş oluyo. hele geçen sefer gözünün içi çiş doldu. ağzına burnuna gitti. tam yüzünü sildim temizledim. heman arkasından bi daha koyverdi çişini. :roflol:
ben de daha ik kez geçen hafta adet oldum. piştim resmen.

Kızlar aldığım 2 pk prima aktif bebeğin biri esnek bantlı biri esnek olmayan bantlılardan çıktı, dalgamı geçiolar yaaa, bide indirimdeki bezleri almayıııııın, defolu onlar, komşumun kızına indirimden alınan prima bezlerin pamuklu kısmı yırtık çıktıkötükedihüso

ya yerlerin batması sorun değil. oğlan çişini yapınca kafası gözü çiş oluyo. hele geçen sefer gözünün içi çiş doldu. ağzına burnuna gitti. tam yüzünü sildim temizledim. heman arkasından bi daha koyverdi çişini. :roflol:
ben de daha ik kez geçen hafta adet oldum. piştim resmen.

Ayy ayneeeen, bide gece loş ışıkta farketmiyoss, bi bakıyorum bende kağanda ıslanmışız:olmaz:

ben marketten huggies 4 numara aldım. biraz kalitesiz olduğunu farkettim. cırtcırtları yapıştırdığım yerdeki pamuklar dağılıyor. bezin son kullanma tarihi olmaz dimi? ya da bez bayatlamaz?

Dogdugundan beri prima kullanıyorum süper gercekden .Bi kere huggies hediye gelmisti 2 tane kullandım hic memmun kalmadım en iyisi prima hakikatten

bende bebişime prima kullanıyorum ve tek gecerim benede bayb starın bezi gelmişti numune 2 tane cok kotu aynen odun gibiydi bez bantları cok kötu ve esnek deildi ben primadan memnunum bebişim 7 aylık 10 kilo ve ben 4 numara 7-18 kilo olandan kullanıyorum cokta memnunum bidakine 4+ ya gecicez 9-18 kilo

bizde normalde huggies kullanıyoduk ama babası bugün prima aktif bebek almış.açtım baktım sanki boyutu yaşına göre küçük ve çokta ince geldi.tutacakmı bu bebeği.bide okadar para verdim umarım pişman olmam.bide 80 tane var içinde bitmezki.kafam çok karıştı.. CADIARZU

bizde normalde huggies kullanıyoduk ama babası bugün prima aktif bebek almış.açtım baktım sanki boyutu yaşına göre küçük ve çokta ince geldi.tutacakmı bu bebeği.bide okadar para verdim umarım pişman olmam.bide 80 tane var içinde bitmezki.kafam çok karıştı.. CADIARZU

evet huggies göre prima oldukça ince ama merak etme içindeki emici tanecikler sayesinde sızdırmıyor bende şimdi huggies kullanıyorum oda güzel

evet huggies göre prima oldukça ince ama merak etme içindeki emici tanecikler sayesinde sızdırmıyor bende şimdi huggies kullanıyorum oda güzel

peki sencede boyutları farklı değilmi,yani karşılaştırınca prima küçük gibi sanki.biz huggieste 3 numara kullanıyoduk.sen kaç kullanıyosun?

Back