• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi pirima bebek bezi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
peki sencede boyutları farklı değilmi,yani karşılaştırınca prima küçük gibi sanki.biz huggieste 3 numara kullanıyoduk.sen kaç kullanıyosun?

bende 3 numara kullanıyordum ama bugün 4 aldım onda daha rahat eder gibi geldi kızım 6 kilo primanında 4 numarası var evde karşılaştrdım prima birazdaha ince yapılı ve küçük

bende 3 numara kullanıyordum ama bugün 4 aldım onda daha rahat eder gibi geldi kızım 6 kilo primanında 4 numarası var evde karşılaştrdım prima birazdaha ince yapılı ve küçük

benimki 6 kilo 800 gr bağladım biraz önce bakalım nasılmış?biraz sıktı sanki yada esnek bantlı olmadığı içinmi öyle geldi aceba?

sonuç ne şimdi?ben doğduğundan beri prima kullanıyorum bi kere huggies kullanayım dedim poposu kızardı bi da kullanmadım...şimdi 6 kiloya yaklaştık...yeni numaraya geçicez...şimdiye kadar netten şipariş veriyodum uygun oluyodu ama şimdi napcam bilmiyourm..başka beze geçicem ama korkuyorum pişikten ya da napalım bebeğimz için dökücez paraları kakaya :D

benimki 6 kilo 800 gr bağladım biraz önce bakalım nasılmış?biraz sıktı sanki yada esnek bantlı olmadığı içinmi öyle geldi aceba?

primanın bantları esnek canım ama bazı paetlerde esnek olmaynlarda var
bence sen bundan sonra 4numaraya geç bebeğin 7 kilo sayılır 4 de daha rahat eder

kızlar eltim de primanın uyu ve oynasını kullanıyor ama sanırım o bezlerin malzemesinden çalıyolarmış..normal primaya göre çok daha ince ve esnek bantları yok.sanki adi gibi ben hiç beğenmedim..ama normal primalar çok güzel ben ilk ay kullanmıştım kızım da sonra molfixe geçtik ama pişik filan olmadı arkadaşlar yaa...hatta ıslak mendil de ilk başlarda sıcak su ve tuvalet kağıdı kullanıyoduk sonra chicco,fresh'n soft kullandık şimdi bir aydır molfix in ııslak mendilini kullanıyorum ama hiçbirinde de pişik olmadı.üstelik chicconun pişik kremi var ama günde bir kere bile sürmediğim oluyor bazen..bence olucağı varsa oluyor..bez ve mendiller her bebkde farklı etki gösteriyo..yani deneyip karar vermk lazım heralde..

Prima nın Uyu&Oyna sında da var esnek yan bantlar,diğer Aktif Bebek te de bazı paketlerde var esnek yan bantlar,bazılarında yoktu,bunda öyle sanırım,ben Aktif Bebek kullanıyordum,bu paketi Uyu&oyna aldım,pek bir fark yok,daha hafif sanki,malzemeden çalınmış olabilir,doğrudur,çünkü aynı markanın,neden daha ucuz?

canım bebeğinin poposunda kızarıklık varsa arko yağlı krem tüpte olanından sür iyi geliyor fiyatıda çok ucuz hemen iyileştiriyoropuyorumnanaktan

primadan bende çok memnun kaldım arkadaşlar ama hiç küçük çıkmadı paketlerden
yanlız 80lisini aldığımda kenarları esnek değildi 60lısını aldığımda esnekti
nerdeyse büütün bezleri denedim diyebilirim hepsi dışarı sızdırıyordu ama primada hiç yaşamadım bu sorunu

bende uyuoyna aldım bu sefer ve iğrenç çok ince pamuk yok gibi sanki
pekte ucuz değil yani oda 20 tl neden böyle anlamadım kokusuda iğrenç
zaten bu sefer primayı hiç beğenmedim bezler çok ince sanki altında bez yokmuş gibi
ve kakası hep dışarı çıktı huggeise geri dönücem sanırım

bende uyu oyna almıştım acemilik işte iğrenç bi bez mahvetti yavrumu pişik yaptı çok feci... şimdi molfix e gectim çok memnunum...

bebeğim 5 aylık doğduğundan beri prima kullanıyordum ta ki son aldığım pakete kadar.bele gelen pamuklu kısmında pamuklar top top olmuş ve sert.çişini yaptıkça da şişiyor tabi ve rahatsız ediyor.o yüzden huggiese geçtim.çok memnunum.gece 10 da bağlıyorum sabah 7de açtığımda kupkuru sanki hiçbir şey yok gibi.

bende 6 aylık olana kadar prima kullandım daha sonra sızdırmaya başladım bir çok bez denedik uzun zamandır bim' den jenny wily alıyorum (Bim evy baby'e yaptırıyor) çok da memnunum hem fiyatı uygun sorunda yaşamadım deneyin derim

ben de 3 aydır prima kullanıyorum. çok memnunum. primadan sonra diğer markalar bana çok kalitesiz geliyor.

kızlar bugün bi markette can bebe gördüm indirimde 72 adet 9 tl çok uygun ama
sızdırırmı acaba kullanannız varmı ben şu anada hugges kullanıyorum saatlerce bezini değiştirmesem sızdırma yapmıyor kakası filanda çıkmıyor can bebe nasıl acaba ??

kızlar bugün bi markette can bebe gördüm indirimde 72 adet 9 tl çok uygun ama
sızdırırmı acaba kullanannız varmı ben şu anada hugges kullanıyorum saatlerce bezini değiştirmesem sızdırma yapmıyor kakası filanda çıkmıyor can bebe nasıl acaba ??

canım ben bebeğim yeni doğduğunda kullandım 40 a kadar güzeldi ama sonra çişni sızdırdı o yüzden primaya geçtim ama primada kakasını yaptığı zaman belinden çıkıyo haggies nasıl iyimi eğer iyiyse bide onu denemek istiyorumopuyorumnanaktan

şu an katıldım sana.bende çok sinirim bu duruma.bide benim kızımınn bacaklarınımçok kesiyo bez ya.napsam ki.

şu an katıldım sana.bende çok sinirim bu duruma.bide benim kızımınn bacaklarınımçok kesiyo bez ya.napsam ki.

benim kızımın bacaklarınıda keserdi bez
ben iç lastiklerine birkaç yarinden makasla centikler atarak çareyi bulmuştum
iç lastikleri çok keskin olabiliyor bezlerin
heleki bebişinin bacakları topluysa.

Back