- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
Sürbisa bıçakları kullanıyorum keskinliği ve çabuk körelmemesi güzel. Söylediğiniz markayı netten araştıracağım:))Pirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
Pirgenin seti var bende muhteşemHangi marka olursa olsun alacağınız bıçağı asla set halinde almayın. En dandikleri set için yaparlar. Pirge'nin setleri diğer setler gibi kötüdür ama şef bıçağı, balık bıçağı gibi tekil alacaksanız güzel diye biliyorum. En iyi markalar bildiğim kadarıyla yabancı olarak Zwilling, Türk olarak Sürbisa. Korkmaz'ın Pro-Chef teklileri de iyi diyorlar ama emin değilim
Bı kaç kasap videosunda görüp bu bayram bende aldım hiç bilemeye gerek kalmadan bı koçu tek bıçakla hallettim. Ne yağı koreltti ne sinirleri engel oldu. Ki önceki bayramlarda yumuşak eti doğramak işkence olurdu.cok hafif bı bıçak bu arada.ilk geldiğinde herkes dolandirildigimi bu hafiflikte bı bıçağın kaliteli olmiycani söylemişlerdi. Sonuç ben memnunum ve bende görüp alanlarda memnun. Surbisa nin yerinden aldığım bıçaklar da var onlarda iş görür ama pirge alırım artik yine alacak olsam.Pirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
6 sene önce arkadaşlarım ev hediyesi almışlardı hala çok severek kullanıyorum yılda bir bileyletmeye götürüyor eşim sonra jilet gibi.Pirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
Eşim geçen sene tanesini 100 liradan iki tane pirge marka bıçak aldı. Bir tanesinin ucu üçüncü ay kırıldı. Benim 9 yıllık marka olmayan biçaklarım onlardan daha fazla iş görüyor. Ben memnun kalmadım. Fiyatının bu denli yüksek olmasının sebebi de malum yarışmaya sponsor olması diye düşünüyorum.Pirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
Markayı ilk defa duyanlardanım mutfağa ve televizyona ne kadar uzaksam artıkPirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
Bende Pirge den memnunum da victorinox herkes övüyor bende almayı düşünüyorum. Özellikle soyacağına çok iyi domates bile soyuyoruz diyorlarBen iki sene önce denemek için meyve bıçaklarını almıştım. O kadar ahım şahım değil diğer kullandığım bıçak markası olan Victorinox ile kıyaslanamaz bile ancak Bursa'dan alınan yerel bıçakların kalitesinin bile gerisinde kaldı benim nazarımda. Ha tabi ben sadece meyve bıçağı olarak kullanıyorum.
Tüm kış hazırlığında domatesler için victorinox kullandım, tavsiye ederim :)Bende Pirge den memnunum da victorinox herkes övüyor bende almayı düşünüyorum. Özellikle soyacağına çok iyi domates bile soyuyoruz diyorlar
Deneyeceğim mutlakaTüm kış hazırlığında domatesler için victorinox kullandım, tavsiye ederim :)
Victorinox tırtıklı bıçağım var, muhteşemDeneyeceğim mutlaka