Pirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi bekliyorum

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.485
Pirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )

Benim eşim sanayide gıda üretimi yapıyor. O markanın başka bir ürününü kullanıyormuş. Masterchef te görünce de evet çok iyi demişti.

Ben çok tembelim Kazen bey, öyle ustalıklarım olsaaa nerelerde olurdum şimdi

Kesinlikle pirge sevmiyorum. Beniim bıçak şeyin IKEA dan tamamen çelik ve çok güzel. Sapı plastik olanları sevmiyorum. IKEA da her çeşidi var çok memnunum

5 yıldır evimizde pirge kullanıyoruz o kdar kullanmamıza rağmen hiç körelme olmadı. 5 sene önce nasıl kesiyorlarsa hala aynı keskinlikteler. Benden tam puan

İlk defa burda duyduğum bir marka.. Televizyon da izlemediğim için kullanım alanlarına vakıf değilim.Yarı Adanalı olarak zırh olayına katılıyorum:)

Birkac ay önce Bime gelmisti setleri aldığıma bin pismanim

Sürdovbisa kullanıyorum 6 yıldır. Gayet memnunum. Pirge denemek istiyorum o yüzden ben de yorumları merak ediyorum

Kullandığım bıçağın markasına hiç bakamıyorum ki. Pirge bıçağı bulursam alayım. Bakalım nasılmış?

Kullanmadım ama masterchefte kullanılıyorsa kalitelidir. Yemek yaparken, doğrarken keskinliği belli oluyor,izlerken dikkat çekiyor.

Bu ay ki et yemeklerinde bir Pirge Set versek mi ki ?

bıçak benim ilgi alanım keskin bıçak olmazsa mutfağa giresim gelmez. genelede alman çelik markalarını kullanıyorum ziwilling ve wüsthof marka bıçaklarım var. wüsthof efsane. doğumgünümde hediye olarak eşimden bıçak istedim, özel yaptırdık. sapını, şeklini seçip yaptırdım çok güzel oldu ve keskinliği, tutuşu herseyi harika. pirge mutfakta çalışırken kullandım, kullanılır tabi ama sapının plastiği, şekli falan benim zevkle kullanacağım bıçak kategorisinde değil. çok sık keskinleştirmek gerekiyor. o fiyatlarda sürbisa vardı, sanırım zamlanmış onlarda son zamanlarda. iş görsün yeter kategorisinde bir bıçak.

ben bu pirge bicaklari ailemin evinden calmistim ama benimkiler sebze bicagi, yine de cok kullanisli. ben kolay bicak kullanamam ama bunlar cok keskin cok hafif hamlelerle isimi halledebiliyorum.

ama uzun vadede kullanimini bilmiyorum ben yilda maksimum 1 ay kullaniyorum bu bicaklari eve geldikce.

Ben aşçıyım. Kendim için aldığım özel bıçakların hepsi pirge.Çok memnunum. Ayrıca kendi sitesinden aldığınızda üstüne isim yazdırabiliyorsunuz.

Ahanda erdim mi ne?daha dun demistim icime dogmus zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…