Ben çok tembelim Kazen bey, öyle ustalıklarım olsaaa nerelerde olurdum şimdiPirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
Kesinlikle pirge sevmiyorum. Beniim bıçak şeyin IKEA dan tamamen çelik ve çok güzel. Sapı plastik olanları sevmiyorum. IKEA da her çeşidi var çok memnunumPirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
5 yıldır evimizde pirge kullanıyoruz o kdar kullanmamıza rağmen hiç körelme olmadı. 5 sene önce nasıl kesiyorlarsa hala aynı keskinlikteler. Benden tam puanPirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
Ahanda erdim mi ne?Bu ay ki et yemeklerinde bir Pirge Set versek mi ki ?
Et Yemekleri - Kırmızı Et Yemekleri
Oylama İçin Link Dağıtmak,Oy İstemek Kesinlikle Yasaktır.:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Kavurma-Mis Ayran Sponsorluğunda:KK56: Kuzu Çöp Şiş - Destan Kekik...www.kadinlarkulubu.com