- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Beni etiketlemenize gerek yok mastechef izleme zamanım olmuyo o yüzden izlemiyorumPirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
Aynen!Okadar keskin bıçak kullansam parmak kalmaz bende
Ahaha aynenAynen!
Zaten yemek yapmaya yeni başladım.
Benim kullandığım bıçaklar bile ayrıldı evde.
Değil parmak,kolum bile gider Allahım saklasın.
Sizi etiketlemedi. Bütün üyelere bildirim gittiBeni etiketlemenize gerek yok mastechef izleme zamanım olmuyo o yüzden izlemiyorum
Bir de böyle tık tık tık soğan doğruyorlar ya o anda kendi parmak boğumlarımı görüyorum.Ahaha aynenben 8yıldır evliyim yenide olsan eskide ben cesaret edemem .aşçımıyız zaten ne gerek var demi
bende öle inanBir de böyle tık tık tık soğan doğruyorlar ya o anda kendi parmak boğumlarımı görüyorum.
Daha bu sabah sürgülü pencereyi çekerken bileğimi kaptırıyordum az daha.
Ne sakarım ayol!
Ahahaha hep aynı ya.bende öle inanonları izlerken ben daha demeden eşim diyor bu bıçaktan alsam sana doğrarsın kendini soğan doğrayıcı aldım domates sogan ne varsa onda yapıom okdr tembelim
bende sürlaz die bir markanın setini aldm özellikle keskin olmasn cok die buda işte ne keskin ne kör tam bana göreAhahaha hep aynı ya.
Benim kullanacağım bıçakları da ayıran kocamdır.
Diğerlerine yasak koydu.
Pirge bıçakları kesinlikle bilemeyin dediler lazer kesim mi neymiş bozulurmuș yapısıKullandim hâlâ da kullaniyorum. Fakat köreliyor bileyleme yapmak zorunda kaldik kac kere. Bilendikten sonra bi sure sıkıntısiz devam ediyor
Mutfağımda en memnun olduğum olduğum bıçak pirge sebze bıçağı. Sürmene bicaklarindan bile daha iyi bence.Pirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )
kazen bey bıçağını bilmiyorum ama babam et ve et ürünlerine ilgilidir, ondan dolayı zırhını almıştı adana yapabilmek için. çok memnun kaldı ve hala da keyifle kullanıyor diye biliyorum :)Pirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi veya yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Bildiğiniz gibi benim alanım balık ve pirge balık fileto bıçağı var ve performansınız cidden merak ediyorum. Ek olarak gördüğüm kadarı ile de adamlar MasterChef'te sponsor. Pirge bıçak kullanan var mı? Bir de tek saplı zırh alasım var : ) Adana'ya Urfa'ya artık para vermeyip kendim yapayım diyorum : )