Pirge bıçakları hakkında yorumlarınızı, varsa şikayetlerinizi bekliyorum

Beni etiketlemenize gerek yok mastechef izleme zamanım olmuyo o yüzden izlemiyorum

Soğan bıçağı ve zırhını kullanıyoruz. Tek kötü yanı aşırı keskin Bir de yıkadıktan sonra kurulama şart.

Aynen!
Zaten yemek yapmaya yeni başladım.
Benim kullandığım bıçaklar bile ayrıldı evde.
Değil parmak,kolum bile gider Allahım saklasın.
Ahaha aynen ben 8yıldır evliyim yenide olsan eskide ben cesaret edemem .aşçımıyız zaten ne gerek var demi

Ahaha aynen ben 8yıldır evliyim yenide olsan eskide ben cesaret edemem .aşçımıyız zaten ne gerek var demi
Bir de böyle tık tık tık soğan doğruyorlar ya o anda kendi parmak boğumlarımı görüyorum.
Daha bu sabah sürgülü pencereyi çekerken bileğimi kaptırıyordum az daha.
Ne sakarım ayol!

Bir de böyle tık tık tık soğan doğruyorlar ya o anda kendi parmak boğumlarımı görüyorum.
Daha bu sabah sürgülü pencereyi çekerken bileğimi kaptırıyordum az daha.
Ne sakarım ayol!
bende öle inanonları izlerken ben daha demeden eşim diyor bu bıçaktan alsam sana doğrarsın kendini soğan doğrayıcı aldım domates sogan ne varsa onda yapıom okdr tembelim

bende öle inanonları izlerken ben daha demeden eşim diyor bu bıçaktan alsam sana doğrarsın kendini soğan doğrayıcı aldım domates sogan ne varsa onda yapıom okdr tembelim
Ahahaha hep aynı ya.
Benim kullanacağım bıçakları da ayıran kocamdır.
Diğerlerine yasak koydu.

Kullanmadım kendilerini.
Mastır şeflere sponsor oldugunu görmüş idim daha önce.
Yarismayi gördükçe benim de beyimin de zırh alasımız yapasimiz geliyor

Kullandim hâlâ da kullaniyorum. Fakat köreliyor bileyleme yapmak zorunda kaldik kac kere. Bilendikten sonra bi sure sıkıntısiz devam ediyor

Kullandim hâlâ da kullaniyorum. Fakat köreliyor bileyleme yapmak zorunda kaldik kac kere. Bilendikten sonra bi sure sıkıntısiz devam ediyor
Pirge bıçakları kesinlikle bilemeyin dediler lazer kesim mi neymiş bozulurmuș yapısı

Kayınbabam bıçak satıyor pirge marka bicak güzel fakat ayni kalitede daha uygun fiyatli biçak bulmak mümkün.Martercheften sonra marka için daha çok fiyati artabilir ,bence sürbisanin çeliği daha kaliteli.

Mutfağımda en memnun olduğum olduğum bıçak pirge sebze bıçağı. Sürmene bicaklarindan bile daha iyi bence.

kazen bey bıçağını bilmiyorum ama babam et ve et ürünlerine ilgilidir, ondan dolayı zırhını almıştı adana yapabilmek için. çok memnun kaldı ve hala da keyifle kullanıyor diye biliyorum :)

pirge ve sürmene bıçakları kullanıyorum. her ikisinden de oldukça memnunum ve ikisi de yerli üretim, tavsiye ederim.
ama en sevdiğim şef bıçağım sürmene’den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…