Pireyi deve yapmak

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
arkadaşlar...
cok sevdıgınız bırıne karşı ufak bir hatanızda yada haklı oldugunuz halde...soylediginiz bir söz yada uyarıyı büyütüp sanki çok ciddi bir şey olmuş boyutuna getirilmesi...
bir bardak suda fırtınalar kopartılması... durumunda ne yaparsınız...
haklı olmanıza ragmen ve sevdiginiz icin ilk adımı bile siz atıyorsanız küslük olmasın diye
o halen tavrını sürdürüyor ve pireyı deve yapayorsa sizin tepkiniz ne olurdu..???

artık bu durumda hareketi,yani adımı, ondan beklerim...hala tavrını sürdürüyorsa yanlış yapıyor demektir... kapristir bu... kaprisli insana artık, tahammülüm hiç kalmadı... çok kötü deneyimlerim var bu konu da. alttan aldıkça huyuna devam eder o kişiler. vere vere artık verecek şey bırakmazlar insanda.

Hiç kimsenin kimseyi bu kadar sıkıntıya sokmaya hakkı yok
Yolun açık olsun derim..
Fedakarlık da bir yere kadar.

doğruyu söylemek gerekirse pireyi deve yapmakta benim üstüme yok malesef bu huyumu sevmiyorum ama öyleyim işte yanliz sadece eşime karşi ama zannedersem bu dakötünün iyisi oluyor

bu durum yanı pıreyı deve yapmak durumu aıle ıcerısındeyse,anne ,baba ,yada kardeş se ne yaparsınız...

Aile olunca iş değişir.Eğer büyüğümse gene gönlünü almaya çalışırım.Kırgın kalmasını istemem.Yok küçüğümse biraz da o uğraşsın.Herkes duracağı yeri bilmeli.

Aile olunca işin rengi değişir o zaman.
Çünkü aile içinde sorunların konuşularak çözümlenebilir.
Kimseyede kırgın olmak istemem

madem aile işin içinde üç maymunu oynarım..Görmedim,duymadım,bilmiyorummm :1closedeyes:

aile içindeyse haklıda olsan mecbursun alttan almaya küslük kırgınlık olmasın diye

ben adım attıktan sonra naza devam ediyorsa karşımdaki
aile dışından ise; yolu açık olsun
aile içinden ise; bir süre üstüne gitmem, kendileri yumuşar bana döner. dönene kadar beklerim

canım sevdiğin insansa sen alttan almaya çalışıyorsan oda iyice büyütüyorsa bırak büyütsün.sonunda kendisi özür dileyecek.öyle yaparak kendini ağırdan satıyor..kim olursa olsun herşeyi alttan almayacaksın..gerektiğinde tavrını koyacaksın.sonra hep senden bekleyecek...ailede olunca herşey değişir.ailenin yerini kimse tutamaz.ne annenin ne babanın nede kardeşlerin..olabilir herşey..bende önceden ah şu evden bi kurtulsaydım derdim.ama şimdi ben nasıl söyledim diyorum..gelen gideni aratıyor..

şu son bikaç gündür aynen bu durumu yaşıorm.saçma sapan sebeplerden dolayı tartışıp duruorz we uzattıkça uzatıo alttan almaya çalışıorm konu kapansın die ama yok çıldırttı artık beni. günlerdir dil döküorm böle sebeplerden dolayı boşuna yıpratıorz birbirimizi yapma etme die ama yeter artık yani kendi bilir konuşmassa konuşmasın ya.

aferin şekerim sana bak nasıl kendi gelecek..hepside karşıdan beklenmezki.benimde eşim nişanlılık döneminde küserdi ben hiç karışmazdım bakardım kendi aramış.evlendikten sonra tabi hep ben alttan aldım bişey oldumu küser barışmazdı ben sarılacam,ben özür dileyecem..ama artık barışmazsa barışmasın diyorum bende sırtımı dönüp yatıyorum kendi sarılmak zorunda kalıyor...kendini ağırdan sat benden tavsiye....

işte bu başka söze gerek yok erkeklerin özeti bu işte.....

eskiden olsa belki üstüne giderdim ama şimdi herşeyi
oluruna ve zamana bırakıyorum.
kimseye kendime inandırmaya uğraşmıyorum.

önceleri sabrederim, alttan alırım ama çok fazla tekrarlanırsa artık uğraşabileceğimi sanmıyorum, böyle çok değer verdiğim insanlar oldu, şimdi hiçbiri yok.

aile içindeyse haklıda olsan mecbursun alttan almaya küslük kırgınlık olmasın diye

benımde alttan aldıgım zamanlar oluyor ama..baende sabır tasının artık kabına sıgmedıgı zamanlarda oluyor...o zamanda karsıdan bıraz anlayıs ıstıyorum...

aile içindeyse
görmezden geliirm bazı şeyleri
herkes sakinleşene kadar beklerim
üztünden zaman geçsin isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…