Kedi piresi insana geçmez; insana tutunmaz ve ısırmaz. Sizi ısıran örümcekgillerden minik bir örümcek veya toz piresi olabilir.Merhaba hanımlar dört gün önce uykudan uyandığımda ayaklarım ve kollarımda ısırıklar gördüm sivri zannettim geçer dedim ondan sonra ki gece yatağa girdiğimde yatakta zıplayan siyah birşey gördüm aradım buldum ama sürekli zıpladı kaybettim,ondan sonra ki günler çok çoğaldı kollarım ve bacaklarım tanınmaz halde zemin kattan bir kat aşağıda oturuyorum bahçe var ve yeni doğmuştu şuan büyüyen bir kedi var onu bahçe de besliyorum ve üstünde siyah bir sürü pire var eve geçmiş kafayı sıyıracağım elimde telefon ışığı ile gezip öldürüyorum çok zor da ölüyor kendi yatağımda değil salondaki tekli koltukta uyumaya başladım bir saaten beri belki yirmi tane öldürdümsirkeli su ile kaç gündür siliyorum sürekli temizlik yapıyorum ama daha çoğalıyorlar bahçeye çıkamıyorum ilaçlama şart mı?
Kedi piresi insana geçmez; insana tutunmaz ve ısırmaz. Sizi ısıran örümcekgillerden minik bir örümcek veya toz piresi olabilir.
Kedinin üstündeki kedi piresi size tutunmaz; tekrar canlı konağını, kediyi arar.Kedinin üstündeki varlıklar ile aynı şey
Kedi piresi insana geçmez; insana tutunmaz ve ısırmaz. Sizi ısıran örümcekgillerden minik bir örümcek veya toz piresi olabilir.
Ben ne yapabilirim bu varlığı peki ilaçlatmak şart mıKedinin üstündeki kedi piresi size tutunmaz; tekrar canlı konağını, kediyi arar.
Normal pire oMerhaba hanımlar dört gün önce uykudan uyandığımda ayaklarım ve kollarımda ısırıklar gördüm sivri zannettim geçer dedim ondan sonra ki gece yatağa girdiğimde yatakta zıplayan siyah birşey gördüm aradım buldum ama sürekli zıpladı kaybettim,ondan sonra ki günler çok çoğaldı kollarım ve bacaklarım tanınmaz halde zemin kattan bir kat aşağıda oturuyorum bahçe var ve yeni doğmuştu şuan büyüyen bir kedi var onu bahçe de besliyorum ve üstünde siyah bir sürü pire var eve geçmiş kafayı sıyıracağım elimde telefon ışığı ile gezip öldürüyorum çok zor da ölüyor kendi yatağımda değil salondaki tekli koltukta uyumaya başladım bir saaten beri belki yirmi tane öldürdümsirkeli su ile kaç gündür siliyorum sürekli temizlik yapıyorum ama daha çoğalıyorlar bahçeye çıkamıyorum ilaçlama şart mı?
Kim diyor bizzat yaşadım.Kızım kediyi sevdi kucağına aldı sabah okul için kaldırdım heryer leke bir ay sürdü.Allaha şükür bir adet pireydi onu da halıları sirkeledim ve günde 3 kere supurdum defoldu pislik varlık.Kedi piresi insana geçmez; insana tutunmaz ve ısırmaz. Sizi ısıran örümcekgillerden minik bir örümcek veya toz piresi olabilir.
Lavanta yağı kullan halıları yıkat ve çekimi kuvvetli bir süpürgeyle koltuk, yatak dip köşe şupur.Carsaflari yıka.Evi ilaclat.Merhaba hanımlar dört gün önce uykudan uyandığımda ayaklarım ve kollarımda ısırıklar gördüm sivri zannettim geçer dedim ondan sonra ki gece yatağa girdiğimde yatakta zıplayan siyah birşey gördüm aradım buldum ama sürekli zıpladı kaybettim,ondan sonra ki günler çok çoğaldı kollarım ve bacaklarım tanınmaz halde zemin kattan bir kat aşağıda oturuyorum bahçe var ve yeni doğmuştu şuan büyüyen bir kedi var onu bahçe de besliyorum ve üstünde siyah bir sürü pire var eve geçmiş kafayı sıyıracağım elimde telefon ışığı ile gezip öldürüyorum çok zor da ölüyor kendi yatağımda değil salondaki tekli koltukta uyumaya başladım bir saaten beri belki yirmi tane öldürdümsirkeli su ile kaç gündür siliyorum sürekli temizlik yapıyorum ama daha çoğalıyorlar bahçeye çıkamıyorum ilaçlama şart mı?
Kim diyor bizzat yaşadım.Kızım kediyi sevdi kucağına aldı sabah okul için kaldırdım heryer leke bir ay sürdü.Allaha şükür bir adet pireydi onu da halıları sirkeledim ve günde 3 kere supurdum defoldu pislik varlık.
Bir defa kucağına aldı, 1 tane pire geldi ve onla savaşınız 1 ay mı sürdü?Lavanta yağı kullan halıları yıkat ve çekimi kuvvetli bir süpürgeyle koltuk, yatak dip köşe şupur.Carsaflari yıka.Evi ilaclat.
Hayır .Bende kuş biti ısırıyor,yada toz piresi diye düşündüm.Durmadan temizledim ama kızımın vücudun daki lekeler durmadan arttı.Eskisehir araştırma Hastanesi'nde çocuk polikliniğine götürdüm belkide alarjidir diye oda dermotologa yönlendirdi krem filan verdi alerji testi yaptı bütün olasılıkları düşündüm .Taki kızım yatacagi vakit yatağında böceğin zıpladıgını gördükten sonra pire olduğunu anladım .Bende şaşırdım bir tane gördüm lavanta yağı sürdüm kızıma,evde baya derin temizlik yaptım bir daha gormedim.Çok sükür kızımda lekelerde gitti.Bir defa kucağına aldı, 1 tane pire geldi ve onla savaşınız 1 ay mı sürdü?
Canlanıp canlanıp evinize mi dadandı anlamadım. Garip bir şekilde hayvan düşmanlığı sürüyor. Haçlı ordusuyla bu kadar savaş verilmemiştir.
Bizim kedilerimizin piresi bizi ısırırdı. Geze geze hem de.Kedi piresi insana geçmez; insana tutunmaz ve ısırmaz. Sizi ısıran örümcekgillerden minik bir örümcek veya toz piresi olabilir.
Ve apartmanda oturuyorum bahçesinde kedi vardı.Kediye yemek götürürken sevmiş kucağına almış .Sonrası malumBir defa kucağına aldı, 1 tane pire geldi ve onla savaşınız 1 ay mı sürdü?
Canlanıp canlanıp evinize mi dadandı anlamadım. Garip bir şekilde hayvan düşmanlığı sürüyor. Haçlı ordusuyla bu kadar savaş verilmemiştir.
Pire isirmasindan kurtulmaya çalışmak hayvan düşmanlığı miBir defa kucağına aldı, 1 tane pire geldi ve onla savaşınız 1 ay mı sürdü?
Çok nadir ısırır onun haricinde insandan beslenmez. Kendinize iç dış parazit ilacı alın veterinerdenBizim kedilerimizin piresi bizi ısırırdı. Geze geze hem de.
Bende anlam veremedim hayvan düşmanlığı ne alaka diyePire isirmasindan kurtulmaya çalışmak hayvan düşmanlığı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?