- 18 Ağustos 2022
- 1.152
- 2.111
- 29
Merhaba arkadaşlar. Konu buraya uygun değilse taşınsın lütfen. Benim için psikolojimi etkileyen bir sorun olduğu için buraya açıyorum. Başlıktan da anlayacağınız üzere saçlarım inanılmaz düz, şekilsiz, kafama resmen yapışık.. Eşim erkek kuaförü onun da tavsiyesiyle birkaç yöntem denedim ama yok fayda etmedi. Saçlarım eskiden gürdü. Dökülme olmadı, yani öbek öbek dökülme yaşadığım bir dönem olmadı, her insan gibi tararken birkaç tel dökülür. Resmen durup dururken hacmini kaybetti. Geceleri yastıkta başımı çevirirken bile saçlarım elime geliyor, o kadar inceler ki uykum kaçıyor (dış görünüşe maalesef aşırı takıntılıyım). Dümmmdüz ve resmen kafama yapışıyor. Çok az değiller ama asla hacimli de değiller..Doktora gittim, kan teslerim yapıldı (düzenli olarak kan tahlili yaptırırım) d vitamini eksikliği dışında bir sorunum yok ki uzun zamandır ilaç kullanıyorum normal seviyelere gelmek üzere. Çok mu takıntı yaptım bilmiyorum.. kuru şampuan vs gibi ürünler denedim anlık faydaları dışında uzun vadede işe yaramadılar. Her gece yatarken örüyorum ki sabaha açtığımda bu kadar hacimsiz gözükmesin. Saçlarımı nasıl hacimlendirebilirim?