Saç Uzatma Yöntemleri Pınar'ın Saç Uzatma Günlüğü ♡

bnce uzAmia 2 pArmak kadar en cok hanisinin ise yaradigini dusunuyosn bende basladim belime gelmesi lazim en cok hngisi etkili

Kızlar hiç cevap vermiyo oldunuz ?
Bu son hali verdiğim üstteki listeye aynen uyuyorum
maşallah canımcım çok güzel uzamış ben ne yaparsam yapayım uzamıyor vitaminler revox şampuan karılık bakık yağları ve dax kullanıyorum daxı kaç saat toplam tutuyorsun saçında başka neler yapuyorsun

Kızlar Dax cidden reklam yapmıyorum etkili ben öğrenciyim ve tatil olduğundan 12 saatten fazla beklediğim bile oluyo. Bide hardal tozunu deneyin cidden onu da etkili buluyorum kesinlikle deneyin cidden kan dolaşımını hızlandırıyor. Ve böylece daha kolay uzuyor aktarlarda var ucunda deneyin

Ben şampuanın saçı uzattığına inanmıyorum valla evde hangisi denk gelirse onunla yıkıyorum Uzar canım uzar sen benim dediğime inan uzatıcaz saçını önceki sayfadaki paylaştığımı yapıyorum ben günü gününe dene bence :*

dax da kullanıuorum at kuyruğu revoxta restorexte kullanıuorum ama neden böyle

Tatlım sen uzamıyo dersen baştan uzamaz ki zaten uzuyor de yavaş uzuyo de hızlandırılır :) Mutlaaka uzuyodur sen farketmiyosundur uzar bebeğim uzar merak etme sen pes etmek yok uzicak
çok teşekkür ederim meleğim bu moralin için inşallah uzatalım birlikte

çok teşekkür ederim meleğim bu moralin için inşallah uzatalım birlikte
Seninleyim Rapunzelim rapunzelsin rapunzeliz Hardal uygula bakalım benim 30 temmuzda doğum günüm var o yüzden biraz aksayacak ama hardalı yarın yapıcam Aybuss beni seni çok sevdim ya uzatıcaz bu saçları merak etme Senin saçının uzunluğu ne kadar

ayyyy duygularımız karşılıklı bende seni çok sevdim valla rapunzel kankim benim

dax da kullanıuorum at kuyruğu revoxta restorexte kullanıuorum ama neden böyle
Bence saçlarından sürekli farklı şampuanları deneme zaten istesen de istemesende uzuyor o saç ayrıca kafaya bu kadar çok ta tarsan da stresten uzamaz saçların bence olurum bırak bakımını yap ölçüm tartma derim bende 5 ayda saçımı uzatmıştım ama konu acmamistim istersen fotoğraf atarım canım :))

fotoğraf atabilir misin ? :)) neler yaptın anlat bende kafama çok takıyorum işte ya :/ bana tüm yaptıklarını iyi kötü gelen şeyleri anlatırsan çok sevinirim şimdi de urban arındırıcı şampuan aldım yağ bakımı yaptıktan sonra iyi arınsın saç dipleri yağ kalıp gözeneklerim tıkanmasın diye

Saçın fazla yağlı değilse arındırıcı şampuan almani tavsiye etmem şampuanin içine çam terabentin koyarsan aynı etkiyi gòrürsün hatta fazlasiyla saç diplerini arindiriyo hemde azcik uzama etkili ama şampuni uclara sürme kurutur ben dax yapıyorum bazen herkesin övdü kadar bende yararlı olmadı beslediği parlattı hatta saçım Kıvırcık ti şimdi düz ama uzama iki hafta içinde 4 kez yaptım şimdi diplere cektiyse yağı beslenir uzar diye bekledim ama olmadı belki uzuyor ben fark etmiyorum olabilir yani tamam canım anlatayım

çay ağacı yağlı aldım burda görmüştüm bi kız öyle baya uzatmış saçlarım kuru o yüzden sadece diplere sürücem anlat merakla dinliyorum

Kızlar bu son hali saçlarımı geçici boya ile boyadım ama bi süre dinlendiricem yani yaklaşık 1 ay Elveda bakim rutin sonra aynı hız devam ve tekrar ara "saç alışmasın"

Eklentiler

• 20160812_005200.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 193
  • IMG-20160811-WA0004.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 225
Kızlar bu son hali saçlarımı geçici boya ile boyadım ama bi süre dinlendiricem yani yaklaşık 1 ay Elveda bakim rutin sonra aynı hız devam ve tekrar ara "saç alışmasın"
maşallah ne kadar güzel ve uzun saçların uzatmanda en etkili şeyler neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…