- 9 Temmuz 2015
- 79
- 40
- 28
-
- Konu Sahibi Negatif_Polyanna
bnce uzAmia 2 pArmak kadar en cok hanisinin ise yaradigini dusunuyosn bende basladim belime gelmesi lazim en cok hngisi etkiliMerhaba arkadaşlar malum yaz tatilinine girdik bu konuyu benim gibi okullar açılana kadar saçlarının uzamasını isteyenler için açtım.
Saçlarım omuz hizasının 1 karış altında bakalım belime ne zaman gelecek. Haydi beraber uzatalım şu saçları
Yapılacaklar :
Ben 2 günde bir yıkanıyorum. Şampuanin ve içine katılan şeyin saç uzatmadığına inanıyorum***
1-) Her yıkamada durulama suyuna yarım bardak elma sirkesi (Uzattığını bilmiyorum ama kırıklara ve dökülmesine iyi geldiğine eminim ayrıca yumuşacık yapıyor )
2-) Her hafta 1 gün sogan kuru 1 gün sinameki kürü yapıcam.
Şimdilik aklımda başka bişey yok çünkü en etkililerin bunlar olduğuna inanıyorum .
Gelelim SOĞAN KÜRÜ :
Ben bir cezveye 1 soğanı 4e bölüp ek olarak 1 dış sarımsağı 2ye bölüp 5 dakika kaynatıp suyunu alıp kafama sürüyorum ve mesaj yaparak yediriyorum en az 3 saat olmak üzere bekletiyorum. ***
SİNAMEKİ KÜRÜ
1 tutam yani yaklaşık 7 yaprak falan sinamekiyi alıp yarım çay bardağı suda ben 1 dakika kaynayana kadar bekliyorum ılıyınca süzüyorum 1 kapak tatlı badem yağı 1 kapak hint yağı 1 Bemiks ampul ekleyip 5 saat bekliyorum.* Buna 2 ay devam edip 1 ay ara veriyoruz ***
Aynı zamanda 2 haftada bir de saçlarıma zeytinyağı ve 1 yumurta akı sürüp bekleticem sağlıklı olmasi için.
Hadi rapunzeller uzasın saçlar.
Her 2 haftada bir fotoğraf atıcam okullar açılana kadar sonrasını düşünürüz
Görüşmek üzere
Hı bu arada bu ilk hali :
maşallah canımcım çok güzel uzamış ben ne yaparsam yapayım uzamıyor vitaminler revox şampuan karılık bakık yağları ve dax kullanıyorumKızlar hiç cevap vermiyo oldunuz ?
Bu son hali verdiğim üstteki listeye aynen uyuyorum
Ben şampuanın saçı uzattığına inanmıyorum valla evde hangisi denk gelirse onunla yıkıyorummaşallah canımcım çok güzel uzamış ben ne yaparsam yapayım uzamıyor vitaminler revox şampuan karılık bakık yağları ve dax kullanıyorumdaxı kaç saat toplam tutuyorsun saçında başka neler yapuyorsun
dax da kullanıuorum at kuyruğu revoxta restorexte kullanıuorum ama neden böyleBen şampuanın saçı uzattığına inanmıyorum valla evde hangisi denk gelirse onunla yıkıyorumUzar canım uzar sen benim dediğime inan uzatıcaz saçını önceki sayfadaki paylaştığımı yapıyorum ben günü gününe dene bence :*
Tatlım sen uzamıyo dersen baştan uzamaz kidax da kullanıuorum at kuyruğu revoxta restorexte kullanıuorum ama neden böyle
çok teşekkür ederim meleğim bu moralin içinTatlım sen uzamıyo dersen baştan uzamaz kizaten uzuyor de yavaş uzuyo de hızlandırılır :) Mutlaaka uzuyodur sen farketmiyosundur uzar bebeğim uzar merak etme sen pes etmek yok uzicak
Seninleyimçok teşekkür ederim meleğim bu moralin içininşallah uzatalım birlikte
ayyyy duygularımız karşılıklı bende seni çok sevdim vallaSeninleyimRapunzelim rapunzelsin rapunzeliz Hardal uygula bakalım benim 30 temmuzda doğum günüm var o yüzden biraz aksayacak ama hardalı yarın yapıcam Aybuss beni seni çok sevdim ya uzatıcaz bu saçları merak etme Senin saçının uzunluğu ne kadar
Bence saçlarından sürekli farklı şampuanları deneme zaten istesen de istemesende uzuyor o saç ayrıca kafaya bu kadar çok ta tarsan da stresten uzamaz saçların bence olurum bırak bakımını yap ölçüm tartma derim bende 5 ayda saçımı uzatmıştım ama konu acmamistim istersen fotoğraf atarım canım :))dax da kullanıuorum at kuyruğu revoxta restorexte kullanıuorum ama neden böyle
fotoğraf atabilir misin ? :)) neler yaptın anlat bende kafama çok takıyorum işte ya :/ bana tüm yaptıklarını iyi kötü gelen şeyleri anlatırsan çok sevinirim şimdi de urban arındırıcı şampuan aldım yağ bakımı yaptıktan sonra iyi arınsın saç dipleri yağ kalıp gözeneklerim tıkanmasın diyeBence saçlarından sürekli farklı şampuanları deneme zaten istesen de istemesende uzuyor o saç ayrıca kafaya bu kadar çok ta tarsan da stresten uzamaz saçların bence olurum bırak bakımını yap ölçüm tartma derim bende 5 ayda saçımı uzatmıştım ama konu acmamistim istersen fotoğraf atarım canım :))
Saçın fazla yağlı değilse arındırıcı şampuan almani tavsiye etmem şampuanin içine çam terabentin koyarsan aynı etkiyi gòrürsün hatta fazlasiyla saç diplerini arindiriyo hemde azcik uzama etkili ama şampuni uclara sürme kurutur ben dax yapıyorum bazen herkesin övdü kadar bende yararlı olmadı beslediği parlattı hatta saçım Kıvırcık ti şimdi düz ama uzama iki hafta içinde 4 kez yaptım şimdi diplere cektiyse yağı beslenir uzar diye bekledim ama olmadı belki uzuyor ben fark etmiyorum olabilir yani tamam canım anlatayımfotoğraf atabilir misin ? :)) neler yaptın anlat bende kafama çok takıyorum işte ya :/ bana tüm yaptıklarını iyi kötü gelen şeyleri anlatırsan çok sevinirim şimdi de urban arındırıcı şampuan aldım yağ bakımı yaptıktan sonra iyi arınsın saç dipleri yağ kalıp gözeneklerim tıkanmasın diye
çay ağacı yağlı aldım burda görmüştüm bi kız öyle baya uzatmış saçlarım kuru o yüzden sadece diplere sürücemSaçın fazla yağlı değilse arındırıcı şampuan almani tavsiye etmem şampuanin içine çam terabentin koyarsan aynı etkiyi gòrürsün hatta fazlasiyla saç diplerini arindiriyo hemde azcik uzama etkili ama şampuni uclara sürme kurutur ben dax yapıyorum bazen herkesin övdü kadar bende yararlı olmadı beslediği parlattı hatta saçım Kıvırcık ti şimdi düz ama uzama iki hafta içinde 4 kez yaptım şimdi diplere cektiyse yağı beslenir uzar diye bekledim ama olmadı belki uzuyor ben fark etmiyorum olabilir yani tamam canım anlatayım
maşallah ne kadar güzel ve uzun saçlarınKızlar bu son hali saçlarımı geçici boya ile boyadım ama bi süre dinlendiricem yani yaklaşık 1 ay Elveda bakim rutin sonra aynı hız devam ve tekrar ara "saç alışmasın"
Bende kahveyi maske sandım veya falında sacinin uzayacağı yazıyo sandimKızlar telefonun dokunmatik ekranı bozuldu kahvenin kusuruna bakmayın
Bide hakkaten uzamis neler cidden uzattiKızlar telefonun dokunmatik ekranı bozuldu kahvenin kusuruna bakmayın