- 9 Temmuz 2015
- 79
- 40
- 8
- 28
- Konu Sahibi Negatif_Polyanna
-
Tatlım bende bütün gece araştırma yaptım yok sinemaki saç döküyomuş benim zaten çok dökülüyo o riske giremem internetten rusların saç uzatma tarifini buldum Tarçınla Saç uzatma bu gun aktardan gidip toz tarçın alıcam etkiliymiş. Onu kesin yapıcam haftada 1 . Sanada tavsiye ederimDaha önce saçını uzattiysan ve etkili olanlar varsa hemen soyle
Ay inşallahBırakmayacağımHadi bakalım bizde rapunzel olalım
Tatlım bende arktarı arayıp sormuştu hardal tozu bulamadığım için tarçın istedim ta ki o da ellerinde kalmamış bu gün bikaç bildiğim aktar var bu gün pazar ama açıksa onlara da sorucamBen de hardal maskesi yapıyorum ve her bu kürü yaptığımda etkisini görüyorum. Ama tarçını hiç duymamıştım nasıl bişey ki o
Can'ım birde bulursan Muskat cevizi kürü var Onuda birde dene istersen hatta burda bir topik vardı ben bulamadım çünkü Muskat ceviziTatlım bende arktarı arayıp sormuştu hardal tozu bulamadığım için tarçın istedim ta ki o da ellerinde kalmamış bu gün bikaç bildiğim aktar var bu gün pazar ama açıksa onlara da sorucamİkisinin de amacı kan dolaşımını hızlandırmak değil mi ondan bende onu tercih edicektim ama yapıcak bişey yok. Birazdan iki kürüde yazıcam.
İnşallah işini görür ve inşallah saçların uzar sabirsizlikla fotoğraflarını bekliyorum bu arda tarçın maskesini bana bi yazarmisinTatlım araştırdım haklısın artık Yapılacaklar :
Soğan Kuru haftada 1
Dax Supergro haftada 2
Tarçın Kürü haftada 1
Nasıl yani ne yaptı tatlımBu hardal maskesi felan işimize yarar demi daha önce saçıma herseyi sürdum dedikleri uzama aksine beter etti
Saçlarımı düşünmeden davrandı başkasına iyi gelen bana iyi gelmiyomus bunu da anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?