- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
Her saat başı uyanmaktan iyidir benceUyur ama okuldöneminden sonra uykular yine haram:)
Benim kızlar 15 yaşında ben sabah 7 de kalkıp yollara düşüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her saat başı uyanmaktan iyidir benceUyur ama okuldöneminden sonra uykular yine haram:)
Benim kızlar 15 yaşında ben sabah 7 de kalkıp yollara düşüyorum
Benim en büyük oğlan ilk bir yaş uyku sikintiliydi sonra sonra atlattık gece uykusunda hiç sıkıntı yaşamadım buyujte sonrasinda ..Me zaman uyuyor bunlarrr???
gece uykusu lazım da
Ben o kadar çok uyaniyordum ki çoğu zaman bir sonraki uykuda oturur pozisyinda çocuk kucağımda oluyordu ..yani onu aldığımda otururken uyuyakaliyirdumHer saat başı uyanmaktan iyidir bence
Herkes erkenci bugün :))Ben gelene kadar herkes uyumuş
Bir an geliyor herkes burda,bir an geliyor kimse yok :)Herkes erkenci bugün :))
Bugün ByNkoaLa cozutmus ondan kaçtılar galibaBir an geliyor herkes burda,bir an geliyor kimse yok :)
Herkes cozutti bugünBugün ByNkoaLa cozutmus ondan kaçtılar galiba
Benim en büyük oğlan ilk bir yaş uyku sikintiliydi sonra sonra atlattık gece uykusunda hiç sıkıntı yaşamadım buyujte sonrasinda ..
Ortanca bebekken çok güzel uyurdu öğlen akşam düzenli uykuları vardı o da şimdi uyumak isteniyor yada okulda ödevlerini yapıp geliyor gündüz uyuyup gece uyanık olmak için amaç :biz uyurken telefonu ele geçirmek
Kız kendi kendine uykuya dalacak onda hala cozemedim öğle uykusu zaten yok gecede kendiliğinden uykuya dalacak ben uyutmaya çalışınca hep sıkıntı
Benimki1 yaşında ama uyumuyor uykusuzluktan ziyade her gece oturmaktan belim ve vücudum çok agriyama başladı .. bir an ance artık uyusun istiyorum. Cunkubayaga yoruldum yaaa..Ben o kadar çok uyaniyordum ki çoğu zaman bir sonraki uykuda oturur pozisyinda çocuk kucağımda oluyordu ..yani onu aldığımda otururken uyuyakaliyirdum
Günaydın, takipteyim birtanemyasminsay çıtırım nerelerdesin
Çok şükür bende iyiyim ben neredeyse hergün tartıdayım@MigiMadid bugün nasılsın canım
Aynı benBol bol öpüyorum o yüzden herkes bana bitti çocuk senin yüzünden diyor ne yapayım büyüyünce of anne diyip opturmuyecek o yüzden simdiden depoluyorum
Sende gençsinAaahh gençlik ahhhh