• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Yine ne güzel şeyler yapmışsınız.Ellerinize ,emeğinize sağlık...En Büyük KK
Pınar Labne ile 2. haftada oyumu Red Velvet Pastaya verdim.Hatta 13 şubat akşamı bende 14 şubat için red velvet yapıp katılayım dedim ama bir baktım yapıldı..:KK30:
2 oy kullanacaktım ama dalgınlıkla ikisinin aynı anda kullanılacağını unuttum sonrada iş işten geçmişti..2.oyumuda çikolata toplarına verecektim..:KK5:

Bol şanslar hepinize...:KK36::KK36::KK36:
çok teşekkür ederim bende 14 şubata denk getirdim 😊
Sağol canım kolay bir pasta,labne de çok iyi oldu dene mutlaka:KK8:
ellerine sağlık cnm şekilleri çok muntazam olmuş 😍
Yok yok oldu bu sefer😘
heyecan yok bekleyeceğim 😁
bekliyorum 🤣
O Ramazan sofralarında 2. bildiirim sonrası kaybetti gözü korktu:KK70:
sorma nevroş ya..
Evet yaaa insan nasıl üzülür 🤭
yaa içim yandı 🤣
Ben de yaşadım çok iyi biliyorum:)
Valla cnm nevroş beni biliyosun inan kazanmak için değil sevdiğim için katılıyorum.. ama son anda kaybetmek üzüyo.. baştan 0 oy alsam bu kdr üzülmem 😊

çok teşekkür ederim bende 14 şubata denk getirdim 😊
ellerine sağlık cnm şekilleri çok muntazam olmuş 😍
heyecan yok bekleyeceğim 😁
bekliyorum 🤣
sorma nevroş ya..
yaa içim yandı 🤣

Valla cnm nevroş beni biliyosun inan kazanmak için değil sevdiğim için katılıyorum.. ama son anda kaybetmek üzüyo.. baştan 0 oy alsam bu kdr üzülmem 😊
Hepsi öyle olmadı tabi en iyilerini sunuma ayırdım 😂

Bak 42olmus Benim sayaç yanlış tarafa gidiyor ayarı bozuk :KK53:
Bir dahakinde oyum sana.. ben katılmıcam şimdilik.. aklıma tarif gelmiyo.. geliyo da aslında tuzlu olsun diyorum patron kızıcak yeter tatlı yaptınız diye ama dur bakalım 🤣

Bir dahakinde oyum sana.. ben katılmıcam şimdilik.. aklıma tarif gelmiyo.. geliyo da aslında tuzlu olsun diyorum patron kızıcak yeter tatlı yaptınız diye ama dur bakalım 🤣
Bak bu sözler lafta kalirsa senin o tabini tabini yerim:KK75: @Blue_Perii etti 2oy :KK70:
Ben de katilmayacaktim basit bir tuzlu yapayim dedim :KK53:

Back