- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Bitmiş,bir şey kalmamış hadiJenna16 birtek çamaşır serilecek ay uh yaparım artık bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmiş,bir şey kalmamış hadiJenna16 birtek çamaşır serilecek ay uh yaparım artık bugün
Sponsorlu yarışmalar dahil değil diye biliyorum amaYok kiz ne uydurcam dimi Nevreste
Kanka ben de yemek yaptim bulasiklari hallettim bi de camasir attim makineyeJenna16 birtek çamaşır serilecek ay uh yaparım artık bugün
Sutas yarismasinda yanlis hatirlamiyosam kazene sordum ben kanka fasulyeler de kazana bilir dediydiSponsorlu yarışmalar dahil değil diye biliyorum ama
Zaten canfeb önde
ZZenginin mali zugurdun çenesi hesabı
Z
Seninki sayilmaz cunkum sen bu yarismada bi kere kazandin baciKız ben seni tutuyorum.seninki sayılmazsa benimki de sayılmaz
Kız pınarı isteyen kimSeninki sayilmaz cunkum sen bu yarismada bi kere kazandin baci
Götür bizi ayaaa ayaaa ayaNevo aydinlat bizi
Konuya ortasindan dalinca demek kiorasini bilmem nevo soylesinKız pınarı isteyen kim
Ben kurabileri ve sonrasını diyorum
Hep kazen karıştırdı ortalığıSponsorlu yarışmalar dahil değil diye biliyorum ama
Zaten canfeb önde
ZZenginin mali zugurdun çenesi hesabı
Z
Ben seni tutuyorum kankaKonuya ortasindan dalinca demek kiorasini bilmem nevo soylesin
Hah iyi bari beni tutan 2.kisi de varmis operim bacimBen seni tutuyorum kanka
Çarpılmama son 5 4 3.....Hep kazen karıştırdı ortalığı
Ne diye rozet veriyo bize
KimmişDuydun mu Elalis kimmiş
Gireydi,o kadar tariflerin arasından bir tuzlu çıkaydı,hep tatlı hep tatlıTuzluyla gircekti anası olmasaydı
Deynepnaz'ın kv'si diyollaKimmiş
Kaşınanlarda bugünÇarpılmama son 5 4 3.....
Tut çeneni ela yaaa
19 yasindayim, sizli konusmaniza hic gerek yok hahahahAnasından kurtulduk kızı çıktı başımıza diyorlar mı?
Maşallah ilk yarışmanız,ama çok ustaca sunumunuz
Elalis bacıma da ben öğrettim sunum işini,hiç bilmiyordu
Sizli konuşmaya da alışık değilim çok resmi hissettim