- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Aboewww kızına bunu yapan bize neler yapmaz kaçın a dostlarBu ay ayağını kaydırıcam onun,o iş bende
Dağdan gelip bağdakini geçmek neymiş göstericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboewww kızına bunu yapan bize neler yapmaz kaçın a dostlarBu ay ayağını kaydırıcam onun,o iş bende
Elalis'in devri geçti mi yani ?O artık benim has yarışmacım sen eskidin artık:)
Elletmem kimseye
Bence 10 oy fark atari var onunO biraz pahali kanka
O biraz pahali kanka
Anaya bak anayaBu ay ayağını kaydırıcam onun,o iş bende
Valla bana dememisti sana gene onu demişÇok kızdırırsan aha kapı aha sapı diyo valla
Yaaa yerim onu ben, yaradana kurbanBenim kıza dokumadn elini uzat dedim çektim ya hadi sen içeri git burası soğuk dedim
Biii dayada cetsene diyor
Yoksa başa çıkamaz bu kadar kadınla Kocalar biz 1 taneyken bizi anlayamıyorÇok kızdırırsan aha kapı aha sapı diyo valla
O degil de biraz daha yazarsam UNESCO falan karisacak bu ise
Sunum yapacağı gün toplucam akrabaları çat kapı gidicem kırıntıları çeker koyar artıkAnaya bak anaya
Yok bilmiyorim onu vay ki vayyyYaaa yerim onu ben, yaradana kurban
Hani bi YouTube cu kadın vardı ya,çocuk çekim öncesi yemiş tatlıyı,neler dedi çocuğuna
İyi dayanıyo valla adam yineYoksa başa çıkamaz bu kadar kadınla Kocalar biz 1 taneyken bizi anlayamıyor
Aman başına bela almaO degil de biraz daha yazarsam UNESCO falan karisacak bu ise
Kim ki o ?Yaaa yerim onu ben, yaradana kurban
Hani bi YouTube cu kadın vardı ya,çocuk çekim öncesi yemiş tatlıyı,neler dedi çocuğuna
Bence deİyi dayanıyo valla adam yine
Cibildak bacakli tehlikeli ana seniSunum yapacağı gün toplucam akrabaları çat kapı gidicem kırıntıları çeker koyar artık
Kavgada söylenmez nevoş,kullan at kase miyim benO artık benim has yarışmacım sen eskidin artık:)
Elletmem kimseye
O biraz pahali kanka
Kullan at kaseler bile fonleniyor hemen atılmıyor demi amaKavgada söylenmez nevoş,kullan at kase miyim ben