- 18 Ocak 2020
- 820
- 2.326
Yenilerine sağlıkGitti benim kase paraları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenilerine sağlıkGitti benim kase paraları
Ama babası dedi akşam,senin şansın yok kızımınki daha güzel olmuş diyeKiskanc cibildak bacakli anne baci
Sanki o kizlari biz dogurmadikAma babası dedi akşam,senin şansın yok kızımınki daha güzel olmuş diye
Hemen gizlen ve yazı stilini değiştir annen bile göremesin seniAy evet resmen pro olmusum ve 30 oy almisim ben sokkk
HeçSanki o kizlari biz dogurmadik
Yorgunanane ve begonfili görüyordum da semrayı anlamadım
Cunku bana gore emege deger verip hep oy veren kisi yorgun abla o yuzden ola bilir mi
Canim babam benim hahahahAma babası dedi akşam,senin şansın yok kızımınki daha güzel olmuş diye
Kazen kusura bakma bi sey dicem su ayicikli profili degişsen keske emir buyuk yerdense baska tabianlaşılmaz demiştim ....
oylardan dolayı pro olan 6 üyeyi daha açıklamadım .... son 2 kullanıcıyı bekliyorum bunu açıklamak için ...
Nevoş hani tabağa koysam yeterdi sütlacıHemen gizlen ve yazı stilini değiştir annen bile göremesin seni
Buradan yazı stilini değiştireceksin:)Ozelden taktik verin, ben pek cozemedim siteyi daha
Kazen kusura bakma bi sey dicem su ayicikli profili degişsen keske emir buyuk yerdense baska tabi
O sütlü tatlılarda oluyor bunda olmaz canımNevoş hani tabağa koysam yeterdi sütlacı
Bunca pastanın arasında sütlacın esamesi okunmuyomuş demek ki
Kurabiye pastası yapıcam
Bence çok şirin üyeler daha az korkuyordur:)deneme yapıyorduk onda sildim sildim ....
unutum öyle kalmış
Pastanin adini en az 1 sene duymak istemiyoruzO sütlü tatlılarda oluyor bunda olmaz canım
Az biraz da yaşlanmişsin sankiolsun ayiciktan iyidirsakala döndüm : )