- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hafta sonuda full doluusn maşaallah sanaİyi canım oğlanın futbol idma! I vardı ordan geldik kahvaltı falan anca girdim işte
Sorma yaa napucukBenimki de eli kulağında gelir şimdi,birde ben kizarim sofrada eline tel alırsa neducuk
Dürtün azcık çabuk olsunKazen'i gördüm
Bu sene böyle oldu canım haftanın her gününe birşey varSen hafta sonuda full doluusn maşaallah sana
Bende kahvaltı sofrasındaBenimki de eli kulağında gelir şimdi,birde ben kizarim sofrada eline tel alırsa neducuk
O kadar psikolojinde yer etmişRüyamda herifle kavga ediyorduk sen telefonda ne yapıyorsun sürekli diyordu bende evde ne var ne yok meydana çıkarıyordum
Yazdım özelden geri gitmediyse:)Dürtün azcık çabuk olsun
Sen git kocana kahvaltı hazırla ben şey ederim sanaDürtün azcık çabuk olsun
İyi olur canım booş olunca sıkıntı çok oluyor:)Hareket candır:)Bu sene böyle oldu canım haftanın her gününe birşey var
Yetişmeye çalışıyorum işte sağol canım❤
Öyle gerçekten boş durmak yaramıyor bize :)İyi olur canım booş olunca sıkıntı çok oluyor:)Hareket candır:)
HayırdırKazeni ne rahatsız ettim bu aralar adam sutlayacak beni az kaldı
Bana yaramıyor:)Öyle gerçekten boş durmak yaramıyor bize :)
Bana da depresyon yapıyor :)Bana yaramıyor:)
Ben de öyle oluyorum:)Bu yıl çokta hareketli sayılmam:)Bana da depresyon yapıyor :)
Seneye biraz enerji topla olsun :)Ben de öyle oluyorum:)Bu yıl çokta hareketli sayılmam:)