- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim futboldan anlamaz baştan söyleyeyimAraba yedek parçası,futbol
Ben de vermediklerime kullanmaya özen gösteriyorumElaliscim Allah şahidim hepsi birbirinden şahane ben daha önce kime oy kullanmadiysam onu tercih ediyorum. Duygularına da katliyorum
Tamir işi falan otomobil fiyatları hangi araba az yakar o gol kesinlikle ofsaytti falan gibi yazışmaları olurdu.Demi ya
Yemek falanda yok
Benimki grubun nevoşu olursa atar onu gruptan söylimBenim eşim futboldan anlamaz baştan söyleyeyim
Bizden çok dedikodu yaparlarTamir işi falan otomobil fiyatları hangi araba az yakar o gol kesinlikle ofsaytti falan gibi yazışmaları olurdu.
Güzel yemek yapar kendine yemek bölümü açsınBenimki grubun nevoşu olursa atar onu gruptan söylim
En güzelden en çirkineBu arada nevo siralama neye gore dizildi acep recep
Ahahahha o zaman başkan yardımcısı yapar onuGüzel yemek yapar kendine yemek bölümü açsın
En az görüntülemeden en çok görüntüleme:)Bu arada nevo siralama neye gore dizildi acep recep
En güzelden en çirkine
Futbol dışında her şeyi yapabilirAhahahha o zaman başkan yardımcısı yapar onu
En cok goruntuleme kukiricim canim kardesimde degil miydi yaEn az görüntülemeden en çok görüntüleme:)
Yine popülersin en alttasın
PubgAraba yedek parçası,futbol
Otomatik filtre ile yaptı vallahi:)En cok goruntuleme kukiricim canim kardesimde degil miydi ya
Benimki onuda oynamaz
Hah gelmis yine kafasinda boynuz cikan kizgin boga smileyli cano
Nevo seninki benimkindenOtomatik filtre ile yaptı vallahi:)
Benimki bugün oyundan tanıştığı arkadasiyla buluştu ta izmirden geldi, demekki bende size gelebilirimBenimki onuda oynamaz