- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Haydi gel haydi gel
Icelim guzelleselimHaydi gel haydi gel içelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi gel haydi gel
Icelim guzelleselimHaydi gel haydi gel içelim
Gene dokturmusssun ,Hayırlısıyla bir mezun olaydiGelemiyorum oğlumun proje ödevini yapıyorum.Daha kapağı duruyor.Delireceğim:)
Eki Görüntüle 2592851
Kolay gelsin canımGelemiyorum oğlumun proje ödevini yapıyorum.Daha kapağı duruyor.Delireceğim:)
Eki Görüntüle 2592851
Aynen daha çok varGene dokturmusssun ,Hayırlısıyla bir mezun olaydi
Icelim guzelleselim
Sağol canım 7 den beri yapıyorum.Kolay gelsin canım
EEllerine sağlık canım. Sen işine bak ben basın danışmanın olarak gerekli açıklaları yapıyorumGelemiyorum oğlumun proje ödevini yapıyorum.Daha kapağı duruyor.Delireceğim:)
Eki Görüntüle 2592851
Tamam sağolasınEEllerine sağlık canım. Sen işine bak ben basın danışmanın olarak gerekli açıklaları yapıyorum
Ayy evet uykusuz geceleri burda gececckHoşgeldin sana serbest yatabilirsin , doğumdan sonra her gece gelirsin ne de olsa
Sabaha kapındaTarif nerde ?
Küçük nevoTarif nerde ?
Evet abla 00:23 de yine sallandı Kırkağaç ayakta kimse evine giremiyor dua ediyorum ordaki insanlar bu havada nasıl durur çoluk çocuk
Tam bu msj i yazdım gönder butonuna tiklarken deprem olduCanfeb parayı değerlendirmiş mıydın altın cosmus gene bugün ay sonu nakit lazım bekletiyorum eşim daha dün bizalim demisti iyi ki diyorum
evet ya havada soğuk allah yardımcınız olsunEvet abla 00:23 de yine sallandı Kırkağaç ayakta kimse evine giremiyor dua ediyorum ordaki insanlar bu havada nasıl durur çoluk çocuk
Biz evdeyiz ama bana kalsa dışarı atarım kendimi ama çok soğuk 3 tane ckcukla arabada nasıl olur tek başına bilemedimevet ya havada soğuk allah yardımcınız olsun