- 24 Eylül 2018
- 99.374
- 296.583
- 698
Haydi gel haydi gel
Icelim guzelleselimHaydi gel haydi gel içelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi gel haydi gel
Icelim guzelleselimHaydi gel haydi gel içelim![]()
Gene dokturmusssun ,Hayırlısıyla bir mezun olaydiGelemiyorum oğlumun proje ödevini yapıyorum.Daha kapağı duruyor.Delireceğim:)
Eki Görüntüle 2592851
Kolay gelsin canımGelemiyorum oğlumun proje ödevini yapıyorum.Daha kapağı duruyor.Delireceğim:)
Eki Görüntüle 2592851
Aynen daha çok varGene dokturmusssun ,Hayırlısıyla bir mezun olaydi![]()
Icelim guzelleselim![]()
Sağol canım 7 den beri yapıyorum.Kolay gelsin canım![]()
EEllerine sağlık canım. Sen işine bak ben basın danışmanın olarak gerekli açıklaları yapıyorumGelemiyorum oğlumun proje ödevini yapıyorum.Daha kapağı duruyor.Delireceğim:)
Eki Görüntüle 2592851
Tamam sağolasınEEllerine sağlık canım. Sen işine bak ben basın danışmanın olarak gerekli açıklaları yapıyorum![]()
Ayy evet uykusuz geceleri burda gececckHoşgeldinsana serbest yatabilirsin , doğumdan sonra her gece gelirsin ne de olsa
![]()
Sabaha kapındaTarif nerde ?![]()
Evet abla 00:23 de yine sallandı Kırkağaç ayakta kimse evine giremiyor dua ediyorum ordaki insanlar bu havada nasıl durur çoluk çocuk
Tam bu msj i yazdım gönder butonuna tiklarken deprem olduCanfeb parayı değerlendirmiş mıydın altın cosmus gene bugün ay sonu nakit lazım bekletiyorum eşim daha dün bizalim demisti iyi ki diyorum
![]()
evet ya havada soğuk allah yardımcınız olsunEvet abla 00:23 de yine sallandı Kırkağaç ayakta kimse evine giremiyor dua ediyorum ordaki insanlar bu havada nasıl durur çoluk çocuk![]()
Biz evdeyiz ama bana kalsa dışarı atarım kendimi ama çok soğuk 3 tane ckcukla arabada nasıl olur tek başına bilemedimevet ya havada soğuk allah yardımcınız olsun