Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun aslıcım neyin var galiba o mesajını görmedim ben
Sağolsın canım dişim sızlıyor iki gündür yaa bş tatlı yedim başladı geçmek bilmedi karanfil koydum yağı yoktu ama yok banamısın demiyor diş ipleri yaptım herşey denedim geçmiyor dolgu olması gerek demişti doktor bi tanesine de kanal tedavisi vs. Çocukla gidemiyorum da herkesin işi var çekiyorum öyle geçsin diye bekliyorum devlete de sıra almak imkansız zaten napıcamı şaşırdım valla

Çok geçmiş olsun canım

Diş ağrısı kabir azabı gibidir derler. özellikle dolgu yapılacak olanın sızlaması geçmiyor. Çok geçmiş olsun. Bir de ağrıyan dişinle siyah zeytini ısırarak tut bakalım ben öyle yapıyorum az da olsa rahatlatıyor.

Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım

Hemen denerim canım valla nette deli gibi ne iyi gelir diye araştırıyom geçmezse yarın muayeneye giderim gargara filan verir belki o kadar bakım yapıyorum dişlerime yine nasıl oluyor da ağrıyıp çürüyor anlamıyorum bu tatlı kategorisi yaramadı bana arasına mı kaçtı ne anamı ağlattı vallahi

Çok mu yedin n'aptın?

oyle yapıyorum yemek yerken
Yaa kıyamam seni çok iyi anlıyorum benim de bi kez vize haftamda bulmuştu 1 hafta yerde miyim gökte miyim bilemedim. Geceleri ağrısına dayanamayıp annemi arıyordum tee 600 km bana napacaksa annem

Yaa kıyamam seni çok iyi anlıyorum benim de bi kez vize haftamda bulmuştu 1 hafta yerde miyim gökte miyim bilemedim. Geceleri ağrısına dayanamayıp annemi arıyordum tee 600 km bana napacaksa annem
Allah bundan beterlerinden korusun valla yinede şükür

Çok geçmiş olsun canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…