Kız gözün aydınMaşşaalllaaahh ne konuşmuşsunuz :) hepsini okuyamadım yarın işe gelim hepsine yorum yapım suan öndeyım ama nolcağı belli olmazz ama keşke 1. Olsaaaaaammm
Pc den girince, yorumlarınızın altında farklı cümleler var. Neden bunları telefondan girince görmedim?4 oyum var, beni çok hafife alıyorlar
Ekranı döndür, geniş olunca çıkıyorPc den girince, yorumlarınızın altında farklı cümleler var. Neden bunları telefondan girince görmedim?
Ben sonda kalırım, yarın oylarınız gelir:))
Ekranı döndür, geniş olunca çıkıyor
Şu anda yazını gördüm lunyaEkranı döndür, geniş olunca çıkıyor
Şu anda yazını gördüm lunya
Benden bahsetmissin cocoAh simdi habib olaydı senin hakkından o gelirdi direk seni secerdi ne iyi olurdu
Allah allah benim neden haberim yok
Günaydın Hanım abla, hoş geldin mapustanGünaydınlar hanımlar,oylama için hepinize bol şanslar olsun..
Mapıstaydım da ondan gelemedim ..
Günaydın Hanım abla, hoş geldin mapustan
Sizin aranıza gelirsem birinci direkt belli olur bak ona göre. Birinci ama sondan birinciLezzetliCipetpet te gelsin :))
MangoliasıylaGünaydın hoş gördüm sağol,bir tatlı yollamadınız mapısa
Nasıl gidiyor oylama ben daha vermedim ya göremiyorum oyları..
Amin canımmm , İnşallah ikimiz kazanırız
Yaramı deşmeyinÇorbalardakiH E vakası gibi oldu seninki canım. Cancazım o kadar emekli bir çorba yaptı ki, elinde patladı sipariş ettiği bakır sahan.:))
Hemen adres alımmmOy verene yapıp gönderiliyor mu
Çilekli magnolia müthiş
Cansın caaannBu kez öyle olmayacak inşallah
Ben de öyle düşünüyorum. Ama tam tersi en bilinen tarif en sıradan olan değil midir?
Özgün olması da önemli benim için. Görselliği de önemli, ne kadar emek verildiği de önemli...
Sütlü tatlılarda unu, şekeri, sütü koy tencereye, kaynat, dök kaseye, güzel bir sunum yap. Bu mu yani?
Magnolia ve tiramisu çok severim, ikisi arasında kaldım. Tercihim magnolia oldu.
Ama hepsi çok güzel, herkesin ellerine sağlık.
Evet yaa yoktu . Gece eve dönrken 5 dk bakım dedımmm , anam oda ne mesaj kutum , bilddirim kutum uçmuuuuşşşBence onun dünyadan haberi yok
En son bunu yazmış
1 şartla yenı yarışmalara katılmaktan vazgeçmezsenAra açmaya başladın, böylede gider gibi duruyor canım. Madalyanın yarısını bana versene
Tatlısı güzeldi onun,deneyeceğim o tarifi inşallah..
Çok teşekkür ederimŞaka Şaka .
Ekmek kasesıde mıkemmeeell bir çorbaydı emmeee domatesdi
Ahh mercimek olaydıı . Benımde oyum onaydı
Helal olsunLezzetliCipetpet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?