Pınar altuğ

ıııyyykkk
çok açık ifade edeyim resmen midem bulanıyo bu kadından
herşeyiyle iğrenç
hele oyunculuğu berbat ötesi
hiç begenmiyorum yapmacık şey:37:

bu kadın çok yapay geliyor bana hep mutlu, hep gülümseyen bir yüz.Evinde bence kendine ait bir solaryum cihazı vardır.

koyu renk sac yakısıyor,ama kendine ne kadar bakarsa baksın
eşi minyon ve cocuk görünümlü olduğundan yaşını belli ediyor
oyunculukta hep kendini tekrarlıyor
farklı bir rolde görmedim hep aynı metropol kadını havalarında
seyyar tayyarın oynadığı bir bölüm canlı gösterilmişti özellikle orda cok yapmacıktı
:51:

kesinlikle yorumlara katılıyorum sahte yapmacık bir tavrı var doğal bulmuyorum beğenmiyorum bende...
ayrıca kocasıyla çok komik görünüyorlar... resmen küçük kardeşi gibi duruyor yanında sanki çocuğunun babası değil abisi :9:

IMG03179-20120522-1341.jpg

kilo verdi taş oldu yinee:ssz::ssz::nazar:

güzel kadın ama çok iri ya
ben daha narin kadınları beğendiğimden sanırım sevemiyorum pınar altuğu

bir program sunuyordu yanında ki herkesten iri duruyordu hiç hoşuma gitmiyor öyle kadınlar benim

PERSIL_4.jpg

ben de normalde çok iri kadın sevmiyorum ama pınar altuğ 1.75 civarında sanırım.gene de iyi.fazlasını sevmiyorum sınırda gibi.

ama beğeniyor olmamın sebeplerinden biri ten rengi,çekiciliği filan.. bide havası hoşuma gidiyor
:31:

Çoğu kişi iri diye bahsetmiş fakat 1.74 boyunda bi kadın ne kadar iri olabilir ki çok aşırı bi kiloyada sahip değil hele de zayıf halleri gayet normal..

bu kadını seviyorum taş gibi...:52::52:ne giyse yakışıyor hatuna her hali ile güzel ayrıca çok güzel bir eş ideal bir eş bence çok titiz ilgili bir anne ve başarılı bir oyuncu kaıdn gibi kadın bence seviyorum pınarı inşallah başarısı arttıkça artar hak ediyor çünki:46:

Back