Pınar altuğ

aşırı nefret ediyorum niyeyse tv de gördüğümde anında kanal değiştiriyorum.

ilk kocasını askerdeyken aldatmiştı bu o zaman ablamın nişanlısı askerdi sürekli hatırlayordu tü kötü kaka kadın falan diye :))

aşırı nefret ediyorum niyeyse tv de gördüğümde anında kanal değiştiriyorum.

ilk kocasını askerdeyken aldatmiştı bu o zaman ablamın nişanlısı askerdi sürekli hatırlayordu tü kötü kaka kadın falan diye :))

kocası askerdeydi daha aldattığı ortaya çıkmamıştı.bir magazinde görmüştüm.mekanda slow bir müzik çalıyor pınar uzaklara dalmış.dış ses de diyor ki:Pınar Altuğ askerdeki kocasını çok özlediği için bu kadar hüzünlenmiş olsa gerek:52::52::52:

valla ne yalan söyliyim güzel hatun :1:
üstelik etrafımda nerdeyse bu kadını beğenmeyen erkek yok :1: buna sevgilim de dahil :52:

İri bir bayan ne kadar zayıflarsa zayıflasın hükümet modunda. Ancak çok cazibeli.. Sarı saçta çok seksi ( solaryumu abartmadığı hallerde ) koyu renk saçta ise daha genç duruyor.. Kaliteli bir duruşu konuşması var. Öyle olmasa bile öyle izlenim veriyor. Ben beğeniyorum..

1994_pinar_altug.jpg

mahsen614.jpg

mahsen1011.jpg

6.jpg

pinar_altug_16.jpg

Ben begenenlerdenim, hele ki giyim tarzını. Her giydiğini yakıştırmasını biliyor..
Yalnız su alnındaki saclarını aldırmıs ya ondan sonra gözüme cok cirkin gözüküyor bazen, sacları peruk gibi duruyo.

$73_1853.jpg $180150_184691051571816_178261425548112_437857_1820652_n.jpg

Son düzenleme:
Back