Pınar altuğ

Ama ben bu kadını çook önceden de biliyorum yani 15 sene önce piyasaya ilk çıktığında çocuğu yokken, bekarken de iriydi. Yani doğum yapmaktan değil, yapısı öyle.

Neyse amma yerin dibine soktuk hatunu...

ben zaten espiri olsun diye yani iki çocuk annesi dedim yağmur atacanda onun çocuğu gibi yaa

bende herkesin aksine beyeniyorum tarzını oyunculuğunu bence güzel bir kadın zayıf olarakda görüyorum kendilerini

ona yakışıyor bu iriliği...

mesela şu iri göğüslü(gerçi her yeri iri ve kaba) 52 kilomuymuş neymiş (!) adını unuttum şimdi :27: onun gibi değil.orantılı bi irilik..

işte zevk meselesi tamamen cnmm :) ortak bi nokta yok.öyle olsa zaten her şey standart olurdu ama hayatın koşuşturmacası içinde bu siteye gelip iki lak lak etmek:31: amaç bu... yoksa banane kimin güzel kimin ne olduğundan ama işte...:31:

öyle tabi aslında bu kadar farklı çeşitt çeşit zevklerin olmasıda iyi yoksa herkes tek bir tipi beğenirdi felaket :53:

ben çok hoş buluyorum,
iri vücutlu ama giyim tarzı çok güzel.Ne giyse hangi saç yapsa yakışıyo :31:

en tiksindiğim kadındır kendisi saçma sapan bir solaryum sevdasyla kendini iyice çirkinleştirdi :63:

oldum olası ne sevebildim ne de beğenebildim kendilerini oyunculuğunu da beğenmiyorum
heleki meltem karakteriyle yok artık dedirtiyo bana gerçekte onun gibi bir karakterin olması mümkün mü acaba zaten çocuklar duymasın da bana son derece vıcık vıcık gelen bir dizi

:63:bi kere , karmakarışık özel hayatı ve yaşca ufak tercihleri üzerine ne giyse onu çirkinleştiriyor.

kendisini şirin iyi aile kızı gibi göstermeye çalışan ama başaramayan ve akıl yaşı biyolojik yaşından çok küçük olan biri haz etmem kendilerinden

Masum görünen çok açıkgöz bir kadın

Yani bunu fark edebildiğim için kadına sevgi besleyemiyorum...

Hep aynı tarz giyinmesi de cabası...

Mini elbise.. mini etek..tayt...

Bacakları uzun ve ince olduğundan başka da bir şey giydiğini görmedim...

cok iitici bir kadin cok da iriyani masallahi var.cok sukur bir kocada karar kildi epeydir gidiyo onla.

cocuklar duymasinda evde giydigi kiyafetler ne oyle ya kim evde oyle dolasiyo ki?meltem karakteri dunyadan cok uzak bir karakter oyle birisi oldugunu hic sanmiyorum.

cok iitici ya hic sevmiyorum bu kadini

Son düzenleme:
Back