Bebek İkinci El pilsan sincaplı kaykay satıyorum

dodo01

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
34
0
16
Adana
merhaba arkadaşlar.ihtiyacımız kalmadığından,en ufak deformasyonu olmayan bu ürünü satıyorum.salıncak,kaykay ve basket potası birarada.çok kullanışlı ve sağlam bir ürün.adeta parkı evinize taşıyor.tavsiye ederim.yenisi 400 tl olan ürünü 250 tl. ye satıyorum.

elimdeki ürün aynen resimdeki gibi,hiçbir fark yok arkadaşlar.bu arada adanadayım.

Eklentiler

• $pilsan salýncak.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 206
fiyatı 200 tl.oldu.....

bu arada özelden msj atanlara özelden cvp yazamıyorum yeni olduğum için bilgilerinize...

inanın sıfır ayarında ürün,yepyeni ve yarı fiyatında.bide kargo masrafı var.yani fiyat iyi bence.hem de ikizleriniz varmış,allah bağışlasın.onların oyalanması için bire bir.....

pamukprensesim, yeni olduğum için özel msj atamıyorum.evet fiyat 200 tl. oldu en son.eğer düşünürseniz siz bana özelden mail adresinizi ya da telefon no.yazabilirsiniz.detayları konuşuruz...

düşünen arkadaşlar lütfen mail adreslerini yazsın,zira buradan özel msj. atamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…