Cnm tam olarak hangilerini sorduğunu bilemedimbu sayfadaki kıyafetlerden sırayla 3,5,6,11 fiat ve beden nedir
Bede lacivert çizgili beyaz tshirt beden ve fiyat nedr?
Bedenler bep aynı cnm. Etiketleri çocuğu rahatsız ediyor diye kesmiştim tam bişey diyemiyorum o yüzden. Ama hepsi 2-3 yaş veya 86-92 bedenBede lacivert çizgili beyaz tshirt beden ve fiyat nedr?
Yeniden farksz diyebileceğin şortlar var mı? Brde fiyat rica etsem?Bedenler bep aynı cnm. Etiketleri çocuğu rahatsız ediyor diye kesmiştim tam bişey diyemiyorum o yüzden. Ama hepsi 2-3 yaş veya 86-92 beden
Yeşil polaris satıldı cnm. Lacivert lcw 26 no hayatım. Sanırım onu soruyorsunpolaris ve lcw kaç no
Cnm şortlar neredeyse yeni gibi. Ama tulumları duşunursen yepyeniYeniden farksz diyebileceğin şortlar var mı? Brde fiyat rica etsem?
Kaç numaraydı söyle de içimde kalmasın polarislerYeşil polaris satıldı cnm. Lacivert lcw 26 no hayatım. Sanırım onu soruyorsun
Bi tane polsris vardı zaten. 26 no. Bende siteden almıştım. Ama epey buyuk kalıptı.benim ogluma buyuk gelmiştiKaç numaraydı söyle de içimde kalmasın polarisler
Saol canm rahatladım bizeede çok büyükmşBi tane polsris vardı zaten. 26 no. Bende siteden almıştım. Ama epey buyuk kalıptı.benim ogluma buyuk gelmiştiiçinde kalmasın anlattım herşeyi cnm