Merhaba kizlar;
Hava güzel diye çocukları parka çıkardım malum parkta kalabalık oğlumla oynayan iki kız ve bir oğlan çocukta vardı konu ne çocuk ne yaptı bilmiyorum bankta oturan dedesi görünümlü mahlukat oğlan olan torunu yanına çağırıp yüzüne defalarca çok şiddetli tokat attı ama öyle böyle değil yani çocuk aglayinca bağırınca sus deyip tekrar vurdu çocuk aglayinca tekrar ve çocuk sustu vurmasın diye parka git dedi çocuk oturmak istedi oturtmadi kay çabuk yoksa gelir vururum diye bağırıyor çocuk mecburen sesini kesip kaymaya başladı adamın yaninda da akrabasi sanirim 3 vs 5 kadın ben o şokla uzaktaydim yanına gelip napıyorsun sen çocuğa öyle vurulur mu yazık değil mi dedim bana nasıl bağırıp en büyük hobim çocuk dovmek sen karışma diye bagiriyor defol git diyor Allah bildiği gibi yapsın vicdansız diyerek uzaklaştim ama o çocuğun yuzundeki kızarıklık(kanayacak derecede) gozlerinde ki çaresizlik 1 saate yakın kurulmuş saat gibi sürekli aynı pozisyonda kaydıraktan kayması hiç gözümün önünden gitmiyor
gercekten çok çok çok üzüldüm ne yapabiliriz böyle durumlarda vicdan azabı cekiyorum